Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament fa millores al Palau d’Esports Municipal Josep Mora i al Camp Municipal de Futbol de La Llàntia

Escoltar

L’Ajuntament fa millores al Palau d’Esports Municipal Josep Mora i al Camp Municipal de Futbol de La Llàntia

Les obres consisteixen en la remodelació d’un dels nuclis de lavabos en el cas del Josep Mora i en la substitució parcial de la coberta dels vestidors pel que fa al Camp Municipal de Futbol de La Llàntia.

Treballs a la coberta dels vestidors del CMF La Llàntia. Foto: Ajuntament
Treballs a la coberta dels vestidors del CMF La Llàntia. Foto: Ajuntament

Al 2019 ja es va fer una primera actuació de remodelació de la zona de lavabos del Palau d’Esports Municipal Josep Mora, habilitant-ne un d’adaptat. Ara s’està fent la reforma integral de l’antic nucli de lavabos per a dones, i està previst remodelar en el futur també el mòdul restant.

Les obres consisteixen en l’adequació i nova distribució interior dels lavabos afectats. Es modifica la xarxa de sanejament i s’instal·la un nou paviment i un nou revestiment de parets fins al sostre. També es fa una nova instal·lació d’aigua. Les obres estan adjudicades a l’empresa Construtoni Ponce SL per un import de 25.222,90 € IVA inclòs. Van començar el 26 de gener i es preveu que estiguin enllestides a mitjan març.

Pel que fa al Camp Municipal de Futbol de La Llàntia, divendres passat van començar les obres de substitució parcial de la coberta dels vestidors. Se substituirà en part la placa de coberta metàl·lica malmesa, s’instal·larà una nova canal de recollida d’aigües i es reforçarà l’estructura amb la incorporació de noves corretges de suport.

Les obres estan adjudicades a l’empresa Servicios Empresariales del Maresme SL (Arco Muntatges) per un import de 20.575,71 € (IVA inclòs), i tenen una durada prevista de 4 setmanes.


Adequació enllestida al Camp Municipal de Futbol d’Enric Pujol

A banda d’aquestes millores en equipaments esportius, a finals d’any van finalitzar els treballs d’adequació del Camp Municipal de Futbol d’Enric Pujol, que han consistit en l’enderroc i desballestament de les construccions i equipament preexistents i en la millora del paviment per poder-lo utilitzar per a entrenaments, com a camp de futbol a 7 i per a altres activitats esportives. Les obres es van adjudicar a Royalverd Service SLU i han tingut un cost de 28.917,31€ (IVA inclòs).


Galeria d'Imatges

Publicat a