Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament instal·la tres desfibril·ladors en vehicles de la Policia Local

Escoltar

L’Ajuntament instal·la tres desfibril·ladors en vehicles de la Policia Local

Els aparells s’ubicaran en vehicles de patrullatge i, paral·lelament, tota la plantilla de la Policia Local ha rebut formació en el seu ús. Aquesta acció s’emmarca dins el projecte “Mataró, ciutat cardio-protegida”.

Foto: Ajuntament de Mataró
Foto: Ajuntament de Mataró

El Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament ha instal·lat tres nous desfibril·ladors en cotxes de la Policia Local. Els aparells s’han ubicat en cotxes de patrullatge, com a unitat de resposta urgent en aquelles situacions de crisi cardíaca que hagin d’atendre mentre arriben els serveis d’emergència.

Paral·lelament a la instal·lació dels desfibril·ladors, tota la plantilla de la Policia Local ha rebut formació en l’ús d’aquests aparells, amb instructors del Consell Català de Ressuscitació. A més a més, també s’han adquirit pegats pediàtrics per poder fer servir els equips amb infants, en cas que sigui necessari.

Aquesta acció s’emmarca dins el projecte “Mataró, ciutat cardio-protegida” i amb la seva instal·lació la ciutat disposa de 47 desfibril·ladors municipals: 42 instal·lats en equipaments, 2 a la via pública (passeig Marítim) i 3 en vehicles de la Policia Local, a banda dels aparells que hi ha a equipaments privats i que també són d’ús públic.

Els nous desfibril·ladors s’han adquirit gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 2.831,40 €.

Galeria d'Imatges

Publicat a