Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament precinta un prostíbul que funcionava sense llicència

Escoltar

L’Ajuntament precinta un prostíbul que funcionava sense llicència

L’actuació s’ha dut a terme avui per part dels serveis de Llicències i Policia Local. El prostíbul funcionava de forma il·legal al carrer de Josep Abril malgrat s’havia notificat a la propietat en diferents ocasions que havia de suspendre l’activitat.

Una de les portes d'accés precintades. Foto: Policia Local
Una de les portes d'accés precintades. Foto: Policia Local

Tècnics del Servei de Llicències de l’Ajuntament acompanyats de la Policia Local han precintat avui els diferents accessos a la planta pis d’una nau industrial situada al carrer de Josep Abril, on estava en funcionament una activitat de naturalesa sexual.

L’establiment no disposava de la llicència municipal vigent i l’activitat no és legalitzable. Prèviament al decret de precinte i tancament de l’activitat, de data 16 de juliol, l’Ajuntament havia notificat en comunicacions anteriors a la titular de l’activitat que havia de procedir a la suspensió de la mateixa per la manca de permisos.

En el moment del precinte l’activitat estava en funcionament i hi havia quatre treballadores i una responsable del negoci. S’han precintat set accessos a l’establiment.