Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament treballa per disposar del CareCityLab, seu de Mataró ciutat cuidadora, l’any 2023

Escoltar

L’Ajuntament treballa per disposar del CareCityLab, seu de Mataró ciutat cuidadora, l’any 2023

El Consell de Direcció General del Projecte europeu Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores va celebrar el seu segon acte per abordar les diferents activitats que porten a terme en el camp de la recerca els socis implicats: TecnoCampus, Consorci Sanitari del Maresme, Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, Fundació el Maresme, Eurecat, Consell Comarcal del Maresme i Fundació TIC Salut Social. L’Ajuntament va informar sobre la seu i eix vertebrador del projecte, el CareCityLab, que se situarà en un edifici del Passeig de la Marina amb 1.197 m².

La reunió es va celebrar al Centre Cívic Pla d'en Boet. Foto: Ajuntament
La reunió es va celebrar al Centre Cívic Pla d'en Boet. Foto: Ajuntament

Aquest acte, organitzat i coordinat per l’Ajuntament, que es va celebrar el dijous 25 de novembre a la sala d’actes del Centre Cívic Pla d’en Boet, va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo, i de representats de tots els socis del projecte: TecnoCampus, Consorci Sanitari del Maresme, Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, Fundació el Maresme, Eurecat, Consell Comarcal del Maresme i Fundació TIC Salut Social.

Les entitats han informat sobre el desenvolupament de les diferents activitats que porten a terme en el camp de la recerca, desenvolupament tecnològic i la innovació en la cura, l’atenció i la millora de la qualitat de vida de la gent gran i persones amb discapacitat. Per la seva banda, l’Ajuntament ha informat del nou equipament de recerca i tecnologia CareCityLab que se situarà en un edifici al Passeig de la Marina amb 1.197 m². Al nou centre CareCityLab, les entitats del projecte podran desenvolupar les seves operacions dins l'àmbit de fragilitat i envelliment.

El projecte Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores, liderat per l’Ajuntament de Mataró, és un projecte d’innovació i especialització intel·ligent territorial, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (PO FEDER de Catalunya 2014-2020).

Publicat a