La reunió es va celebrar al Centre Cívic Pla d'en Boet. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament treballa per disposar del CareCityLab, seu de Mataró ciutat cuidadora, l’any 2023

El Consell de Direcció General del Projecte europeu Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores va celebrar el seu segon acte per abordar les diferents activitats que porten a terme en el camp de la recerca els socis implicats: TecnoCampus, Consorci Sanitari del Maresme, Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, Fundació el Maresme, Eurecat, Consell Comarcal del Maresme i Fundació TIC Salut Social. L’Ajuntament va informar sobre la seu i eix vertebrador del projecte, el CareCityLab, que se situarà en un edifici del Passeig de la Marina amb 1.197 m².

Aquest acte, organitzat i coordinat per l’Ajuntament, que es va celebrar el dijous 25 de novembre a la sala d’actes del Centre Cívic Pla d’en Boet, va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo, i de representats de tots els socis del projecte: TecnoCampus, Consorci Sanitari del Maresme, Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, Fundació el Maresme, Eurecat, Consell Comarcal del Maresme i Fundació TIC Salut Social.

Les entitats han informat sobre el desenvolupament de les diferents activitats que porten a terme en el camp de la recerca, desenvolupament tecnològic i la innovació en la cura, l’atenció i la millora de la qualitat de vida de la gent gran i persones amb discapacitat. Per la seva banda, l’Ajuntament ha informat del nou equipament de recerca i tecnologia CareCityLab que se situarà en un edifici al Passeig de la Marina amb 1.197 m². Al nou centre CareCityLab, les entitats del projecte podran desenvolupar les seves operacions dins l'àmbit de fragilitat i envelliment.

El projecte Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores, liderat per l’Ajuntament de Mataró, és un projecte d’innovació i especialització intel·ligent territorial, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (PO FEDER de Catalunya 2014-2020).