Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena i el Centre Cívic Pla d’en Boet deixen de ser punts de vacunació

Escoltar

L’Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena i el Centre Cívic Pla d’en Boet deixen de ser punts de vacunació

L’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i el Centre Cívic Pla d’en Boet deixaran de ser punts de vacunació el 27 i el 30 de setembre, respectivament. Salut ha donat per tancada aquesta setmana la campanya de vacunació massiva i la vacunació a Mataró es mantindrà als centres d’atenció primària.


El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha donat per tancada aquesta setmana la campanya de vacunació massiva contra la COVID-19, amb un total de 2,8 milions de dosis administrades a la Regió Metropolitana Nord, de la qual forma part Mataró, i un 82% de la població major de 12 anys amb la pauta completa. La campanya enceta una nova etapa en la qual la vacunació es mantindrà als centres d’atenció primària, els hospitals i els dispositius mòbils i es concentrarà en menys punts massius, garantint així la proximitat de la vacuna a la ciutadania.


Espais municipals cedits

Els espais municipals cedits per a la campanya massiva de vacunació que ara acaba es tancaran quan s’acabin d’administrar les dosis pendents sense ser possible demanar hora per a la primera dosi i tampoc s’hi podrà anar sense cita prèvia. A Mataró aquests centres són:

-Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, només segones dosis fins al 27 de setembre.

-Centre Cívic Pla d’en Boet, només segones dosis fins al 30 de setembre.

- La zona habilitada al CAP El Maresme de l’avinguda Gatassa, primeres i segones dosis amb tancament per determinar.

D’altra banda, el Centre Cívic Rocafonda que es feia servir per fer les PCR als contactes estrets de positius també va tancar per aquest ús.

Publicat a