Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pompeu Fabra habilita una sala d’estudi fins a les 23 h del 15 de maig al 30 de juny

Escoltar

La Biblioteca Pompeu Fabra habilita una sala d’estudi fins a les 23 h del 15 de maig al 30 de juny

L’horari de la Biblioteca Pompeu Fabra s’amplia del 15 de maig al 30 de juny amb l’objectiu d’oferir una sala d’estudi fins a les 23 h per a la ciutadania que està en període d’exàmens finals. De dilluns a dissabte, l’horari de la sala d’estudi de la Biblioteca Pompeu Fabra s’allarga fins a les 23 h i el diumenge s’obrirà l’equipament de 10 a 23 h. No cal fer reserva però el servei de sala d’estudi amb connexió WIFI té l’aforament limitat per la normativa actual per evitar la propagació de la Covid-19.

Foto: Pere Masramon
Foto: Pere Masramon

A partir del dissabte 15 de maig s’amplien els horaris de la Biblioteca Pompeu Fabra amb l’objectiu d’oferir una sala d’estudi, amb connexió WIFI sense servei de préstec, a la ciutadania que es troba en període d’exàmens. El servei es dirigeix a tota la població però està indicada especialment pels i les joves que ara encaren la recta final del curs.

De dilluns a divendres, la Biblioteca Pompeu Fabra en comptes de tancar a les 20 h en el seu horari habitual, ho farà a les 23 h. Els dissabtes, quan normalment tancava a les 19 h, també ho farà a les 23 h i els diumenge s’obrirà l’equipament de forma ininterrompuda de 10 a 23 h.

Durant l’ampliació d’aquest horari, el servei que s’ofereix és de sala d’estudi amb connexió WIFI però no el servei de préstec que es continuarà fent en horari habitual. 

L’objectiu d’aquesta mesura, impulsada pel servei de Joventut, s’emmarca en la prioritat 23 del Pla de Mandat 2019-2023 de garantir el dret a l’educació de qualitat evitant les desigualtats que es donen a la societat i aconseguir així una ciutat justa, cohesionada i pròspera on el jovent pugui desenvolupar els seus estudis.

 

Altres sales d’estudi

La xarxa d’Espais Joves de Mataró també disposa del servei d’aules d’estudi en els següents horaris:

-Pels matins, de 9.30 a 13 h, els dimecres, dijous i divendres, sense inscripció prèvia, però l’aforament està limitat.

-Per les tardes, de dilluns a divendres de 16 a 20 h amb inscripció prèvia a joventut@ajmataro.cat

A banda d’aquests espais, els i les joves de Mataró compten amb els serveis habituals que ofereixen la Biblioteca Antoni Comas, la Biblioteca de la Fundació Iluro i els espais de TecnoCampus.

Publicat a