Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La demanda per estudiar al TecnoCampus creix, en especial en els graus de l’àmbit de la salut

Escoltar

La demanda per estudiar al TecnoCampus creix, en especial en els graus de l’àmbit de la salut

913 estudiants han estat assignats al TecnoCampus en el procés de preinscripció universitària de juny.

Foto: TecnoCampus
Foto: TecnoCampus

Vuit de les quinze ofertes d’estudis de grau i doble grau que s'imparteixen als centres universitaris del TecnoCampus, adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, tenen nota de tall com a resultat del procés de preinscripció de juny. Totes les carreres relacionades amb la salut (Infermeria, Fisioteràpia, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i la doble titulació de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport ) tenen una nota de tall superior a 9. També els graus de Màrqueting i Comunitats Digitals, Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació i la doble titulació d’aquests dos graus tenen una demanda en primera preferència que supera les places ofertes i, per tant, nota de tall. En l’àmbit de la tecnologia, destaca l’Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació, amb una forta recuperació de la demanda i una nota de tall de 6,3.

Les sol·licituds per estudiar a TecnoCampus en primera preferència han augmentat un 3,4% respecte de l’any anterior. Destaquen els estudis de l’àmbit de la salut, amb un increment d’un 14,9%  i sobresurten les peticions per cursar el Grau d’Infermeria amb un increment d’un 69,6% i el Grau de Fisioteràpia amb un augment d’un 33,3% respecte de l’any anterior.

Pel que fa els graus de l’àmbit d’empresa, la demanda s’ha mantingut molt igual a la del curs passat, si bé destaca l’increment d’un 34,5% per cursar el Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Quant a les enginyeries, els videojocs i l’audiovisual, les xifres també són molt semblants a les del curs passat. Destaca l’important augment en el Grau d’Enginyeria Informàtica i Sistemes d’Informació on la demanda gairebé s’ha duplicat (augment d’un 95,6%).

El conjunt dels graus i dobles graus tenen 913 estudiants assignats. Del total d’assignats a estudis del TecnoCampus, 498 han triat el TecnoCampus en primera preferència (les sol·licituds en primera preferència han estat 789, de manera que hi ha una important llista d’espera pels casos de renúncia de plaça entre els ja assignats).

Procés de matrícula

La matrícula dels nous estudiants s’inicia el 15 de juliol (podeu consultar el calendari). El setembre es duran a terme sessions de benvinguda als nous estudiants, que ja poden consultar a la pàgina web www.tecnocampus.cat/diazero.

 

Publicat a