Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat licita les obres de construcció d’una rotonda a l’N-II a Sant Simó

Escoltar

La Generalitat licita les obres de construcció d’una rotonda a l’N-II a Sant Simó

L’actuació es licita per un import de 960.000 euros i un termini d’execució de sis mesos. El giratori se situarà en l’encreuament amb el Camí Ral, a la zona de Sant Simó.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha iniciat la licitació de les obres per a la construcció d’una rotonda a la intersecció de la carretera N-II amb el Camí Ral, a la zona de Sant Simó. L’obra es licita per un import de 960.000 euros i un termini d’execució de sis mesos.

El projecte inclourà la construcció d’una rotonda de 36 metres de diàmetre amb dos carrils d’entrada de l’N-II en ambdós sentits de circulació, la connexió amb el Camí Ral i l’execució d’un camí pavimentat paral·lel a la carretera per eliminar un gir a l’esquerra i donar així accés a nombroses hortes existents de la zona de les Cinc Sénies. D’aquesta manera, l’obra pretén facilitar la canalització del trànsit i la seguretat viària en un punt de la xarxa per on circulen més de 22.000 vehicles diaris de mitjana.

D’altra banda, es preveu també l’execució de diverses obres de millora en un tram de la travessera, com l’eliminació de les barreres metàl·liques biones existents i l’estesa d’una nova capa de ferm. Complementàriament, s’executaran diversos treballs, com:

  • Desviament de serveis afectats
  • Moviment de terres
  • Ferms i paviments
  • Urbanització
  • Drenatge i sanejament
  • Enllumenat
  • Reg i mesures d’integració en l’entorn
  • Senyalització i barreres de seguretat


Aquest projecte s’emmarca dins del conveni subscrit al 2019 pel Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Mataró de cessió del tram de l’N-II al seu pas pel municipi, que també preveu altres actuacions, com la redacció del projecte d'una altra rotonda al Cargol.

Publicat a