Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mobile Week organitza tallers i conferències per acostar la tecnologia a la ciutadania

Escoltar

La Mobile Week organitza tallers i conferències per acostar la tecnologia a la ciutadania

Es duran a terme del 5 a l'11 de juliol i són totes gratuïtes

El TecnoCampus acull el proper mes de juliol diverses activitats emmarcades en la tercera edició de la Mobile Week, organitzat per Mobile World Capital Barcelona i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat. Es tracta d'una setmana, del 5 a l'11 de juliol, dedicada a apropar la tecnologia a la ciutadania a través de diferents activitats gratuïtes que combinen el format presencial i digital.

Per tot això, la temàtica principal de la Mobile Week 2021 a la ciutat de Mataró girarà al voltant del paper de les tecnologies per a afrontar amb èxit els reptes generats per les crisis, tant durant la seva vigència com en la nova realitat que en sorgeix.

La inauguració de la Mobile Week tindrà lloc el proper 5 de juliol  a les 18 h amb la sessió “Com la tecnologia transformarà el món post-Covid”, que comptarà amb la participació de representants del món empresarial i universitari i que comptarà amb la presència de l’alcalde de Mataró, Davib Bote.

Les resta d’activitats abordaran les següents temàtiques:

  • El paper que té la tecnologia durant les crisis. Es proposa la realització de cinc xerrades d’aquest àmbit, de les quals tres s’orientarien al públic adult, una al sènior i una al públic general.
  • Les habilitats professionals digitals: què està demanant el mercat? Es preveu fer una xerrada orientada a persones joves.
  • La protecció de la nostra privacitat i dades a internet. En aquest àmbit es preveuen tres xerrades, dues de les quals anirien orientada al públic adult i l’altra a públic en general.

L’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus són les entitats impulsores de la Mobile Week a la ciutat. Les següents entitats i empreses donen suport al desenvolupament de les activitats: EURECAT, Cambra de Comerç de Barcelona (Delegació de Mataró – Maresme), FAGEM (Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme), Consorci Sanitari del Maresme, Fundació Salut, Everis,  GENTIC (grup d’empreses TIC del Maresme), PIMEC Maresme-Barcelonès Nord i Dona’t un impuls (col·lectiu de dones empresàries).

Publicat a