Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Mataró obre dos perfils oficials a xarxes enfocats a la informació de servei

Escoltar

La Policia Local de Mataró obre dos perfils oficials a xarxes enfocats a la informació de servei

S’estrenen canals oficials a Facebook i Twitter de la Policia Local, dedicats a proporcionar a la ciutadania tot tipus d’informació dels àmbits de convivència, seguretat i emergències.


La Policia Local de Mataró estrena avui dia 12 de juliol dos perfils oficials a xarxes, Facebook i Twitter, com a canals d’informació de servei per a tota la població. Sota el nom dels cos de policia de la ciutat, aquests nous perfils de xarxes seran una nova via per on difondre tot tipus d’informació de servei i atenció ciutadana en sentit ampli. En aquest sentit, s’hi tractaran novetats de la tasca dels serveis de l’Ajuntament en matèria de seguretat, convivència, trànsit, emergències o salut pública.

La voluntat és que aquests nous perfils facin més accessible i veraç la informació sobre Policia Local, la feina que es fa en altres àrees estretament lligades a la seguretat i les incidències rellevants que es produeixin a la ciutat. El projecte el lidera l’intendent sotscap de la Policia Local, Xavier Santajuliana.

Per estar al dia de totes les novetats i saber tota la informació dels nous canals, segueix els perfils oficials de Policia Local de Mataró a Facebook (@policialocaldemataro) i Twitter (@policiamataro).

Publicat a