Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté un home acusat d’agredir i amenaçar de mort la seva parella

Escoltar

La Policia Local deté un home acusat d’agredir i amenaçar de mort la seva parella

L’arrestat, que també hauria agredit la cuinera del bar on se’l va detenir, està acusat també de desobediència i resistència a l’autoritat.

La Policia Local de Mataró ha detingut un home que presumptament hauria agredit i amenaçat de mort la seva parella i també hauria agredit la cuinera del bar on els agents el van arrestar.

Els fets van passar dissabte a la tarda. La Policia Local va rebre la trucada d’un veí alertant que una dona havia sortit d’un domicili, al carrer d’Argentona, demanant ajuda perquè el seu marit la volia agredir. Els agents es van personar al lloc dels fets. El presumpte agressor havia marxat i la dona no va voler presentar denúncia.

Una estona després, la Policia Local va localitzar l’home en un bar situat al carrer d’Agustín Argüelles i va procedir a la seva detenció per colpejar i amenaçar de mort la seva parella, i per agredir també la cuinera del bar. L’home també està acusat de desobediència i resistència a l’autoritat, ja que durant la detenció va colpejar i empènyer diversos agents, a qui va provocar lesions, i també va produir danys a l’interior de l’establiment.

El detingut va passar a disposició judicial ahir diumenge i ha quedat en llibertat provisional.

Publicat a