Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local i el Cos Nacional de Policia duen a terme un dispositiu durant el mes de març per garantir la seguretat ciutadana a Rocafonda

Escoltar

La Policia Local i el Cos Nacional de Policia duen a terme un dispositiu durant el mes de març per garantir la seguretat ciutadana a Rocafonda

Les actuacions han sumat 9 controls policials en matèria de seguretat ciutadana, Covid-19 i civisme. Aquesta acció s’emmarca dins el Pla Local de Seguretat 2021-24.

Foto: Policia Local de Mataró
Foto: Policia Local de Mataró

La Policia Local, conjuntament amb el Cos Nacional de Policia, ha dut a terme durant el mes de març una campanya de controls policials als entorns i en alguns locals de la plaça de Rocafonda. Aquest dispositiu es va posar en marxa com a actuació preventiva en matèria de seguretat ciutadana, Covid-19 i civisme, després d’haver rebut diverses queixes veïnals.

L’operatiu ha efectuat 9 controls policials, repartits en torns de matí i tarda, i s’han aixecat un total de 5 actes en matèria d’estrangeria, 27 per incompliment de les restriccions derivades de la pandèmia per Covid-19 (25 a persones i 2 en locals) i 8 per tinença de substàncies estupefaents.

Està previst seguir desplegant en un futur aquest tipus de dispositius policials conjunts en altres espais públics del barri de Cerdanyola i Rocafonda, on s’hi ha detectat demanda ciutadana.

Aquestes accions s’emmarquen dins el Pla Local de Seguretat 2021-2024, que compta entre les seves prioritats l’augment dels índex de seguretat i civisme, l’increment de la percepció de seguretat a la ciutat i barris, la millora de la qualitat i proximitat del servei a la ciutadania, així com la millora de la coordinació dels cossos i serveis de seguretat.

Publicat a