Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local intensifica la vigilància a les farmàcies per prevenir robatoris amb força

Escoltar

La Policia Local intensifica la vigilància a les farmàcies per prevenir robatoris amb força

La mesura, que s’ha posat en marxa aquesta setmana, pretén millorar la sensació d’inseguretat que ha manifestat tenir aquest col·lectiu arran dels últims robatoris amb força que han patit algunes farmàcies.

Foto: Ajuntament
Foto: Ajuntament

La Policia Local ha intensificat la vigilància a les farmàcies de la ciutat per prevenir la comissió de robatoris amb força o amb violència i intimidació en aquests establiments, una mesura que pretén també millorar la sensació d’inseguretat. Des d’aquest dimarts 5 de gener, els agents efectuen visites diàries a les farmàcies per transmetre proximitat i sensació de seguretat als seus responsables. Durant el torn de nit, també s’ha intensificat el patrullatge a l’entorn de les farmàcies.

El cos policial ha decidit reforçar la vigilància en aquests establiments arran d’una trobada mantinguda amb la representant de les Farmàcies de Mataró, qui va posar en coneixement del cos que el col·lectiu se sentia insegur i neguitós degut als robatoris que darrerament han patit algunes farmàcies de la ciutat.

Publicat a