Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La preinscripció per a les escoles bressol municipals comença el 10 de maig amb zona única i de forma telemàtica

Escoltar

La preinscripció per a les escoles bressol municipals comença el 10 de maig amb zona única i de forma telemàtica

El període de preinscripció per a les nou escoles bressol municipals de Mataró comença el proper 10 de maig i la principal novetat és que s’aplicarà el criteri de zona única. D’aquesta forma les famílies podran triar el centre en funció de les seves necessitats i logística personals per al curs 2021-2022. La preinscripció es farà preferiblement de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica del web municipal www.mataro.cat

Les famílies amb nadons de 0 a 3 anys poden fer la preinscripció del 10 al 21 de maig per optar a una plaça a les nou escoles bressol municipals de la ciutat per al curs 2021-2022. Enguany una de les novetats és que s’aplicarà la zona única de preinscripció escolar de forma que es podrà optar a qualsevol centre en funció de les preferències, prioritats, necessitats i logística de cada família. Altres novetats que s’aplicaran el proper curs és ampliar l’oferta de places intensives (de 8 a 13 h) a totes les escoles i la possibilitat de fer grups mixtes d’infants de diferents anys de naixement però amb pocs mesos de diferència amb l’objectiu de donar plaça a més famílies, sempre amb la ràtio dels grups de menys edat.

La presentació de sol·licituds s’ha de fer preferiblement de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica. Per poder fer aquesta sol·licitud electrònica, el tutor o la tutora s’haurà d’identificar amb l’IdCat mòbil o qualsevol altra sistema d’identificació electrònica. El 31 de maig es publicaran les llistes amb les puntuacions obtingudes, el 15 de juny la publicació de les llistes definitives i a partir del 18 de juny es procedirà a fer la matrícula. L’1 de juny és quan es farà el sorteig pel número de desempat.

Les escoles bressol municipals de Mataró són les següents:

Escola Bressol municipal Cerdanyola (carrer del Pedraforca, 2)

Escola Bressol municipal Elna (carrer de Marià Ribas i Bertran, 79)

Escola Bressol municipal Els Garrofers (carrer de Josep M. de Sagarra, 5)

Escola Bressol municipal Els Menuts (carrer de Francisco Herrera, 71)

Escola Bressol municipal La Llàntia (carrer de Galícia, 3)

Escola Bressol municipal La Riereta (ronda de Frederic Mistral, 8)

Escola Bressol municipal Les Figueretes (baixada de les Figueretes, 1)

Escola Bressol municipal Rocafonda (carrer de Santiago Rusiñol, 1)

Escola Bressol municipal Tabalet (ronda de Francesc Macià, 119)


El nombre de places que s’oferten per al curs 2021-2022 és de 377: per als infants nascuts aquest 2021 són 74; 185 places per als nascuts l’any 2020 i 118 per als de l’any 2019.

Pel que fa als preus públics, aquests es prorroguen des de l’any 2019 sense increment per a les famílies. En el moment de formalitzar la matrícula, les famílies són informades de les beques d’escola bressol municipal per als conceptes de servei escolar i servei de menjador.

Publicat a