Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La XII Mostra d’Entitats de Cerdanyola se celebra del 15 al 17 d’octubre

Escoltar

La XII Mostra d’Entitats de Cerdanyola se celebra del 15 al 17 d’octubre

La Mostra d'Entitats de Cerdanyola celebra enguany la dotzena edició amb un extens programa d'activitats del 15 al 17 d’octubre. Després d’un any 2020 sense poder celebrar la Mostra, així com altres esdeveniments socioculturals, a causa de la Covid-19, les diferents associacions, sota el paraigües de la Taula d’Entitats de Cerdanyola, i amb la coordinació de l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats, coorganitzen aquest esdeveniment amb més continguts i més durada.

Les activitats se celebren a diferents punts del barri, entre ells la nova Pista Poliesportiva coberta.
Les activitats se celebren a diferents punts del barri, entre ells la nova Pista Poliesportiva coberta.

Per primera vegada la Mostra d’entitats de Cerdanyola presenta un programa de tres dies de durada, del 15 al 17 d’octubre. El divendres 15 s’inicia amb la plantada de “l’Arbre de les Entitats”, a les 10.30 h al Centre Cívic Cerdanyola. Aquest arbre simbolitza les arrels i la vida de les pròpies entitats que emergeixen en el barri.

El mateix divendres, a les 19 h, en el Centre Cívic Espai Gatassa, s’ofereix una Masterclass de comunicació en positiu sobre “Com aconseguir que les entitats comuniquin més i millor” que ofereix el periodista i professor de comunicació, Alfred Picó Sentelles.

La programació segueix el dissabte, a les 19 h, en el centre Cívic Espai Gatassa, on es presentarà una proposta d’aquelles disciplines amb una mirada més reposada com són el teatre, la poesia o la lectura teatralitzada.

I, el diumenge, a partir de les 9h i fins les 14 h, la Pista Poliesportiva coberta de Cerdanyola estarà farcida d’actuacions a l’escenari, de parades i d’esdeveniments de les pròpies entitats.

La Mostra d'Entitats esdevé el punt de trobada de la ciutadania de diferents orígens que conviu a Cerdanyola amb l’objectiu de crear sinèrgies que enriqueixen la convivència, amb un objectiu comú, la cohesió social i cultural.

A la XII Mostra d’Entitats de Cerdanyola hi participaran cap a quaranta entitats difonent els seus projectes, mostrant part de les seves activitats i/o disciplines que realitzen cultural, esportiva i/o socialment. Aquestes entitats són: Associació Esportiva i de Lleure Cerdanyola de Mataró/ Assoc. Afromataró / Assoc. Cultural de Cerdanyola / Assoc. Cultural Murciana Virgen de las Maravillas / Assoc. Catalana d'Empresaris Xinesos del Tèxtil de la Confecció / Assoc. Baobab / Assoc. Club Jama Kafo / Assoc. de Veïns de Cerdanyola / Assoc. Hidaya Orientació / Assoc. Gent Gran de Cerdanyola-Mataró / Assoc. Gent Gran La Gatassa / Assoc. de ciudadanos Guineanos y Amigos del Maresme /Assoc. Joves Gravadors de Mataró / Assoc. Grup Cultural Jimayoor / Ñodema Kafo / Assoc. d’ajut social i cultural al Senegal Sandaga / Assoc. Social i Cultural Badenya / Assoc. Dones de Cerdanyola / Assoc. Memòria Històrica Gent Gran de Mataró / Assoc. Soci cultural Ateneu Montse Mompart / Assoc. Cultural de Ayuda e Integración de las Mujeres de la Región de Tambacounda del Senegal (Oriental este) / Col·lectiu Boetukada / Club Patinatge Artístic Laietà / Casa de Andalucía a Mataró / Assoc. Centro Cultural Recreativo Casal del Barrio de Cerdanyola de Mataró / Club d'Escacs Cerdanyola / Club Bàsquet Maresme / Col·lectiu de Teatre EPMA de Mataró / Colla Gegantera Escola Camí del Cros i Crossi Band / Colla Gegantera  Escola Mar Mediterrània / Colla Gegantera Mossèn Biscuter / Cooperativa Micaela / Espai Gatassa / Espai Jove Cerdanyola / AGIMM / Joventut Handbol Mataró / Vols-Voluntariat Solidari / Organització dels Immigrants de Mali / Peña Cultural Al-Andalus / Associació Radio La Voz de Cerdanyola / Assoc. Ocellaire La Mataronesa.