Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats presencials dels Casals Municipals de la Gent Gran es reprenen a l’aire lliure per zones

Escoltar

Les activitats presencials dels Casals Municipals de la Gent Gran es reprenen a l’aire lliure per zones

Algunes de les activitats vinculades als Casals Municipals de la Gent Gran de la ciutat es reprenen de forma presencial a partir del 7 de juny. Ara i fins al 30 de maig és el període de preinscripcions en les activitats programades que són Txi-Kung, Dansa i Moviment, Country, Tai-Txí i Zumba que es faran a tres zones de la ciutat, amb grups de 8 persones, a les zones exteriors dels casals. En el cas que la demanda superi l’oferta, es farà un sorteig de desempat el 31 de maig per assignar les places. L’oferta online de cursos via Zoom continua en marxa amb activitats com taller de memòria, poesia i conferències, entre d’altres.

Els Casals Municipals de la Gent Gran reprenen algunes de les seves activitats de forma presencial amb cursos que es faran del 7 de juny al 16 de juliol a tres zones de la ciutat. Les activitats que es faran són les següents:

-A la zona del Centre, Rocafonda i l’Eixample, a la plaça de la Pepa Maca: Txi-Kung els dilluns en dos horaris; Dansa i Moviment els dimarts en dos horaris; Country els dimecres en 4 horaris ( dos de matí i dos de tarda) i Tai-Txí els divendres en dos horaris.

-A la zona de Cirera, Molins-Torner i Pla d’en Boet, al Parc Central: Tai-Txi els dilluns, dimarts i dimecres en dos horaris; Country els dilluns, dimarts, dimecres i dijous en dos horaris; Dansa i Moviment els dijous en un horari i Txi-Kung els divendres en dos horaris.

-A la zona de Cerdanyola i la Llàntia, a la plaça de Joan Lluís González Haro: Zumba els dilluns, dimarts, dimecres i dijous amb 8 horaris; Tai-Txí els dilluns i dijous amb un total de 4 horaris diferents; Txi-Kung els dimarts en dos horaris i Country els divendres en dos horaris.

Els grups són de 8 persones i els usuaris només es poden inscriure a una activitat. El període d’inscripcions és obert fins al 31 de maig i s’ha de fer a través de tres formularis, un per zona. També es pot fer via telèfon del 25 al 28 de maig, de dimarts a divendres, de 9 a 14 h, o del 25 al 27 de maig de 15 a 17.30 h trucant al 93 790 36 72 i 683 171 021.

En el cas que la demanda superi a l’oferta, el dia 31 de maig es procedirà a fer un sorteig pel número de desempat.

Aquesta programació presencial es combinarà amb els cursos online que es porten a terme via Zoom des de la regidora de Gent Gran Activa.

Publicat a