Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats de Cerdanyola i Rocafonda, El Palau, Escorxador promouen el butlletí electrònic d'informació territorial

Escoltar

Les entitats de Cerdanyola i Rocafonda, El Palau, Escorxador promouen el butlletí electrònic d'informació territorial

L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats coordina el projecte comunicatiu conjuntament amb les taules d'entitats d'aquests dos territoris, fent un pas més en la dinamització del teixit associatiu. Els dos butlletins, amb periodicitat mensual, s’enviaran per correu electrònic i també per WhatsApp i comptarà amb notícies, informació d’interès i l’aprofundiment d’una de les entitats del barri.

Amb l'objectiu de donar difusió a les activitats que realitzen les entitats i informar de les notícies que són d'interès pel territori, neix el projecte format per dos butlletins electrònics, un per al barri de Cerdanyola i un altre per als barris de Rocafonda, El Palau, l’Escorxador. L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats és qui coordina aquest projecte de forma conjunta amb les entitats i serveis municipals que hi treballen.


Aquests dos territoris disposen de taula d'entitats, un espai participatiu que en el cas de Cerdanyola està plenament consolidat, on la TEC compta amb 11 anys de trajectòria i diversos projectes assolits. Pel que fa a Rocafonda, El Palau, Escorxador, la taula d'entitats es va recuperar al 2019 després d'un temps d'inactivitat amb l'objectiu de dinamitzar el teixit associatiu del territori i avançar cap a la cohesió social. Aquests dos territoris treballen en el seu Pla d'Actuació Integral, amb identitat pròpia i projectes específics per al seu desenvolupament, on l'acció comunitària pren forma a través del treball transversal entre administració, entitats i ciutadania.


L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats edita i envia de forma quinzenal un butlletí electrònic genèric per a totes les entitats de la ciutat. Aquesta eina comunicativa té una bona acollida entre el teixit associatiu mataroní, que a través d'ell, s'informa de les notícies que poden ser del seu interès. Ara, amb el butlletí territorial es vol aconseguir que les informacions siguin estretament lligades amb el territori, i que aquest esdevingui un element que faciliti la comunicació entre els qui conviuen en un mateix entorn. És per això que conté tres seccions diferenciades: Notícies d'Interès, Les Entitats Informen i Avui coneixem una entitat. A més, aquest butlletí es pot rebre també per WhatsApp, un sistema molt usat per la ciutadania i més àgil que el correu electrònic.


El butlletí electrònic d'informació territorial té una periodicitat mensual i el reben totes les entitats registrades a l'Ajuntament de Mataró amb seu a Cerdanyola o Rocafonda, El Palau, Escorxador o amb seu a Mataró però que tenen projectes estretament vinculats al territori. Si altres entitats o col·lectius estan interessats en rebre'l, cal que enviïn un correu electrònic a l'adreça participacio@ajmataro indicant-ho.

Publicat a