Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions per a l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música comencen el 18 de juny

Escoltar

Les inscripcions per a l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música comencen el 18 de juny

La ciutadania que vulgui aprendre música, teatre i dansa poden fer, del 18 al 28 de juny, les preinscripció a les dues escoles municipals: l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura i l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) pel curs 2021-2022. L’oferta inclou més d’una quarantena de cursos diferents per aprendre els llenguatges musicals i escènics.

La preinscripció per als cursos del 2021-2022 de l’Aula de Teatre i de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) comencen el proper 18 de juny amb un oferta variada per poder arribar a tota la ciutadania que vulgui aprendre i/o millorar en algunes de les disciplines que s’imparteixen.


Aula de Teatre

L’Aula de Teatre, escola amb més de trenta sis anys de recorregut, oferirà una vintena de cursos i monogràfics de teatre i dansa des dels 6 anys en endavant. Al nou curs, que començarà l’1 d’octubre i acabarà el 18 de juny de 2022, s’hi suma una novetat: els tallers especialitzats per a professionals de diferents disciplines escèniques. Aquesta és una aposta de la Direcció de Cultura per aprofundir en l’aprenentatge de diferents disciplines escèniques: interpretació, text i objectes, dansa, circ, noves tecnologies, direcció i teatre social. Els tallers, que es realitzaran els caps de setmana entre l’octubre i el maig, seran impartits per professionals en actiu amb una trajectòria destacada.

El nou curs començarà seguint amb algunes mesures COVID: un màxim 15 alumnes per classe i, de moment es mantindrà l’ús de la mascareta a les classes.

En total s’oferiran unes 300 places. Les persones interessades en fer la preinscripció ho poden fer al web de Cultura, a l'apartat de l’Aula de Teatre i per qualsevol dubte es pot enviar un correu a aulateatre@ajmataro.cat o trucant al 93 757 08 73.


EMMM

L’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) és una escola per a totes les edats, des de nadons de dos mesos fins a la gent gran, amb una oferta molt diversa d’estils, instruments i formacions. Per a qui es vol iniciar en el món de la música, gaudir-ne com a una afició o bé encaminar-se cap a la professionalització.

Amb programes de curta i llarga durada, formacions instrumentals, cors i projectes de comunitat als barris, escoles, instituts...

A l’EMMM s’aprèn fent música, principalment en grup i participant a les formacions instrumentals i corals, compartint-la amb la ciutat en concerts i activitats obertes.

El proper dimecres 16 de juny es faran dues reunions informatives per a totes les persones interessades. Seran en format “en línia” en dos torns: a les 16 h i a les 18.30 h. 

Les persones interessades en fer la preinscripció es pot fer a través de la web de l’EMMM.

Publicat a