Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró col·labora amb la compra de respiradors per l’Índia a través del Fons Català de Cooperació

Escoltar

Mataró col·labora amb la compra de respiradors per l’Índia a través del Fons Català de Cooperació

L’Ajuntament de Mataró està tramitant l’aportació de 4.500 € que ja ha avançat el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per la compra de 47 respiradors per a l’hospital Ahalya de l’Índia. Mataró és un dels 13 municipis que participen en la campanya d’emergència “Món Local Covid-19” impulsada per l’Indian Culture Centre de Barcelona i el Fons Català per adquirir respiradors i donar-los gratuïtament a l’Índia on el sistema sanitari del país ha col·lapsat per la nova variant de la Covid-19.

Els respiradors aportats a l'Índia. Foto: Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.
Els respiradors aportats a l'Índia. Foto: Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.


La regidoria de Cooperació i Desenvolupament està tramitant la donació de 4.500 € a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a la compra de respiradors per al sistema sanitari de l’Índia. Aquesta actuació s’emmarca en la línia de donar suport a campanyes d’emergència puntuals que es poden donar a qualsevol punt del món.

Davant d'aquesta greu situació, l'Indian Culture Centre de Barcelona i el Fons Català van obrir un projecte emmarcat dins la campanya d'emergència "Món Local Covid-19" per recaptar fons per adquirir respiradors i donar-los gratuïtament a l'hospital Ahalya, a Gunpur (Andra Pradesh). Gràcies a la resposta de 13 municipis catalans, entre ells Mataró, s'han pogut enviar 47 respiradors.

La solidaritat en moments de crisi com el que està vivint l'Índia és més important que mai i demostra com una resposta global és l'única solució per deixar enrere la pandèmia. 

Publicat a