Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró estrena l’obra teatral “Amors” sobre la diversitat sexual, el plaer i el desig

Escoltar

Mataró estrena l’obra teatral “Amors” sobre la diversitat sexual, el plaer i el desig

El muntatge, que es podrà veure de l’1 al 4 de juliol a Can Boet, és fruit d'un projecte pioner impulsat per la regidoria d’Igualtat, Feminisme i LGTBI i l’Aula de Teatre amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania en matèria de diversitat sexual i de gènere. L’obra està dirigida pel dramaturg Pere Anglas, compta amb actors i actrius ex-alumnes de l'Aula de Teatre que van ser escollits després d’un càsting obert a tota la ciutadania, l’assessorament d’Abel Huete i la música de Clara Peya.

Abans de marxar als Estats Units a estudiar, en Giorgio reuneix els seus amics en el que serà probablement el darrer sopar junts durant els pròxims dos anys. Al llarg de la nit, mengen, beuen, canten i, com solen fer sempre que es troben, airegen els anhels i els fracassos més íntims, a més dalgun secret molt ben guardat. Aquest és l'argument d'”Amors”, l'espectacle teatral sobre les diversitats sexuals i de gènere sorgit arran d'un projecte pioner impulsat pel Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana de la Regidoria d'Igualtat, Feminisme i LGTBI i l'Aula de Teatre de la Direcció de Cultura.

L'obra, nascuda amb la voluntat de sensibilitzar la ciutadania en matèria de diversitat sexual i de gènere, es va començar a gestar fa dos anys, el 2019, com una de les accions destacades incloses dins el III Pla d'Igualtat de Gènere per a la Ciutadania i el Pla Jove x Mataró (2018-2022). Escrita i dirigida pel dramaturg mataroní Pere Anglas, l'obra ha buscat també implicar la joventut de la ciutat, per la qual cosa el repartiment està format per Raquel Ayllón, Clara Bellavista, Nerea Ferrer, Pol Martínez i David Pruna, cinc joves escollits en un càsting obert dirigit a persones d’entre 18 i 29 anys amants del teatre i amb interès per la temàtica LGTBI.

En l'àmbit de la diversitat sexual i de gènere, l'espectacle ha comptat amb l'assessorament d'Abel Huete, membre del col·lectiu de professionals de Caleidoscopio, coordinador de l'Associació Colors de Ponent i de l'Associació Antisida de Lleida, i membre de l'equip de professionals dOasis, unes colònies per a adolescents LGTBI. L'espectacle també compta amb l'ajudantia de direcció de Minerva Prat, música original de Clara Peya, direcció musical de Nil Bofill i disseny de llums de Joan Salom.

 

Venda d’entrades

“Amors” es podrà veure per primera vegada els dies 1, 2, 3 i 4 de juliol de 2021, a les 22 h, a Can Boet (carrer de Pablo Iglesias, 83. Mataró). Les entrades es podran comprar al preu de 6 € a la web de Cultura Mataró. Està previst que l'espectacle iniciï els propers mesos una gira per diverses sales catalanes.

Publicat a