Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró reobre al públic les instal·lacions esportives a partir del 20 de març amb aforament controlat

Escoltar

Mataró reobre al públic les instal·lacions esportives a partir del 20 de març amb aforament controlat

A partir d’aquest cap de setmana es permet l’assistència de públic a les instal·lacions esportives municipals amb les mesures i recomanacions dictades pel Procicat i en coordinació amb el Pla del desconfinament del sector esportiu a Catalunya. A Mataró cada equipament municipal esportiu comptarà amb un codi QR per registrar el nombre de persones assistents com a públic, es permet dos acompanyants per esportista sempre respectant el 50 % de l’aforament a les instal·lacions a l’aire lliure i del 30 % en espais tancats. També s’obriran a partir del 20 de març les pistes de petanca i els lavabos públics a partir del 22 de març.

Les instal·lacions esportives de Mataró reobren les seves portes al públic a partir d’aquest cap de setmana amb aforament controlat. En les instal·lacions i equipaments a l’aire lliure l’aforament permès és del 50% de la capacitat i d’un 30% en instal·lacions i equipaments tancats. Les mesures i recomanacions a seguir durant la competicions autoritzades pel Procicat es coordinen amb el que estableix el Pla de desconfinament del sector esportiu a Catalunya dictat per la Secretaria General.

L’Ajuntament de Mataró ha creat un sistema de codis QR, un per instal·lació esportiva, per poder registrar l’assistència. Es permet l’entrada a dos acompanyants per esportista sempre i quan l’aforament no s’hagi superat. L’aforament màxim a les instal·lacions a l’aire lliure és del 50 % mentre que als equipaments tancats és del 30 %.

L’entitat organitzadora de l’activitat és la responsable de la seguretat dels espectadors i espectadores que assisteixin a l’activitat, tant dels locals com dels visitants. Els clubs, entitats i associacions esportives que fan ús d’instal·lacions esportives municipals de la ciutat han rebut tota la informació respecte la normativa pel que fa a l’entrada del públic i la circulació, la limitació d’acompanyants i assignació de seients, l’ús dels vestidors i altres mesures per evitar la propagació de la Covid-19. En aquesta normativa també es recull l’activitat dels bars d’aquests equipaments que poden obrir de 7.30 h fins a les 17 h i després només poden servir per emportar.

Pistes de petanca i lavabos públics

Les pistes de petanca municipals, que es troben a la Llàntia, Camí de la Serra, a l’Esplanada, a Rocafonda, a Pla d’en Boet i a Ramon Berenguer, així com les vinculades als Casals Municipals de la Gent Gran de la ciutat reobren el proper dissabte 20 de març. Les mesures de distanciament entre participants, l’ús de la mascareta, el no compartir les boles de joc i la neteja de mans continuen essent importants per a la no propagació de la Covid-19.

Aquesta decisió s’ha pres en el marc del Comitè d’Emergències Municipal que valora les dades epidemiològiques a la ciutat i en consonància amb les mesures determinades per la Generalitat de Catalunya. Les recomanacions per a les persones usuàries d’aquests espais es recullen en cartells informatius amb les principals recomanacions per evitar la propagació de la Covid-19.

Els lavabos públics del Parc Central, can Cruzate i del Parc de Cerdanyola s’obren a partir del dilluns 22 de març i se sumen als fins ara oberts, els situats al front litoral que són quatre automàtics i els de l’edificació del Callao.

Publicat a