Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró se suma a la campanya #nadalinclusiu dirigida als infants amb diferents capacitats

Escoltar

Mataró se suma a la campanya #nadalinclusiu dirigida als infants amb diferents capacitats

El Campament Reial de Mataró disposarà d’una cua específica per facilitar un accés inclusiu dins de la campanya organitzada pel Club MamasG amb el suport de l’Associació Divers. L’objectiu és donar visibilitat i normalitzar les diverses condicions per a la persones amb capacitats diferents. La campanya “Nadal Inclusiu, un Nadal per a tu i per a mi” està pensada per a poder facilitar l’accés adaptat a les famílies amb infants amb diversitat funcional, ja sigui psíquica i/o motora.


L’espera que es poden produir a les cues d’accés angoixa molt més a les persones amb diversitat funcional per diferents motius:

-Per l’excés d’estímuls com sorolls, olors, llums i temperatura.

-Per sobrecàrrega sensorial.

-Perquè estar envoltats de moltes persones desconegudes.

-Perquè a vegades no es poden expressar i comunicar-se.

-Per la seva condició física/motora.

Davant d’aquesta realitat, Mataró s’ha sumat a la campanya impulsada pel Club MamasG amb el suport de l’Associació Divers que té un doble objectiu: disposar d’un accés adaptat a les activitats de Nadal per a les persones, sobretot els infants, amb diversitat funcional i donar visibilitat i normalitzar les diverses condicions de tota la població.

En aquesta línia, el Campament Reial situat al Parc Central comptarà amb una cua per facilitar un accés inclusiu. Les famílies que ho necessitin podran distingir l’accés que comptarà amb la senyalització específica.

Publicat a