Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria dels premis Creatic, una oportunitat per a les millors iniciatives emprenedores

Escoltar

Oberta la convocatòria dels premis Creatic, una oportunitat per a les millors iniciatives emprenedores

S’atorguen premis a la millor idea, a un projecte liderat per dones, al projecte amb més impacte social i a l’emprenedoria a la Universitat i a la formació professional

El TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró han obert la 21a convocatòria dels Premis Creatic, dirigits a projectes emprenedors relacionats amb la tecnologia i la innovació. Com l’any passat, es lliuraran el Premi Creatic a la millor iniciativa empresarial, i a més es reconeixeran la millor iniciativa liderada per dones i el millor projecte amb impacte social. El primer d’aquests premis està dotat amb 12.000 euros, i els altres dos, amb 6.000 euros. Els premiats també gaudiran d'accés directe a la incubadora d’empreses del TecnoCampus, amb una bonificació del 50% el primer any, i es podran connectar així a l’ecosistema del parc tecnològic, que actualment és la seu de més d’un centenar d’empreses.

Les candidatures als premis es poden presentar fins al 5 d'octubre de 2021. En una primera fase de selecció, un comitè format per representants del TecnoCampus i d’altres entitats col·laboradores seleccionarà dotze projectes finalistes. Posteriorment, els finalistes hauran de presentar el projecte en un format elevator pitch davant el jurat, que escollirà els guanyadors.

Com en les darreres edicions, els premis compten amb el mecenatge de diverses empreses i institucions. Són set en total: Bytemaster (categoria platinum); FYR Legal,  Minoryx Therapeutics i Banc Sabadell (categoria gold); CSV Experts (Categoria Silver); Derecho.com i Palobiofarma (categoria bronze).  Amb el seu suport, aquestes empreses fan possible la dotació econòmica dels premis, i mostren així el compromís amb emprenedors que fan els seu primers passos.

Els premis Creatic es lliuraran el novembre, en la Nit de l’Emprenedoria, en què també es premiarà el millor projecte emprenedor d'entre els que plantegen els estudiants del TecnoCampus. També es lliurarà un premi al millor projecte emprenedor en l’àmbit de la formació professional.

Els Premis Creatic els organitzen el TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró. A més de les empreses que actuen com a mecenes, donen suport a la iniciativa la Diputació de Barcelona, el Departament de la Vicepresidència i de  Polítiques Digitals i Territori i el d'Empresa i Treball de la Generalitat (mitjançant  Catalunya Emprèn i ACCIÓ), i hi col·laboren el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (GENTIC), l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), l’Associació Dona’t un impuls,  la Cambra de Comerç de Barcelona, BANC i PIMEC.

Publicat a