Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament a la ronda de la Cerdanya i el carrer de la Garrotxa

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament a la ronda de la Cerdanya i el carrer de la Garrotxa

L’actuació, que s’emmarca dins del Pla de Renovació del Pla Director de l’Aigua de Mataró (2011-2025), va començar el dilluns 14 de març i consisteix en la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua de la ronda de la Cerdanya, en el tram comprès entre l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i el carrer de la Granja; i del carrer de la Garrotxa, en el tram comprès entre la ronda de la Cerdanya i el carrer del Penedès, al barri de Cerdanyola.

Ronda de la Cerdanya. Foto: Aigües de Mataró
Ronda de la Cerdanya. Foto: Aigües de Mataró

Les obres consisteixen en la instal·lació de 494 metres lineals de noves canonades de diferents materials i diàmetres. També s’instal·laran vàlvules de maniobra i descàrregues necessàries per al correcte funcionament i manteniment de la xarxa, així com una nova boca d’incendis per millorar la cobertura contra incendis de la zona.

En el transcurs de l’obra, per minimitzar l’impacte en la continuïtat del servei, s’instal·laran canonades provisionals per donar servei als abonats mentre es realitza la retirada dels elements de la xarxa actual i la instal·lació de la nova.

En les instal·lacions d’abastament la rasa va majoritàriament per la vorera així que la circulació de vehicles no es veurà afectada, exceptuant els trams on hi ha cruïlles i per la retirada de la xarxa existent, moment que el trànsit s’haurà de tallar de manera puntual. La reposició de la vorera es farà majoritàriament amb panot. I per garantir la continuïtat dels paviments existents la reposició de les rases es farà amb materials de les mateixes característiques dels que hi ha ara.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa García Cano e Hijos, S.A., per un import de 113.503,98 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró per un import de 155.699,76 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de quinze setmanes.


Publicat a