Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana se celebra la jornada de cloenda dels Jocs Escolars 2021-2022

Escoltar

Aquest cap de setmana se celebra la jornada de cloenda dels Jocs Escolars 2021-2022

Els divendres 27 de maig i el dissabte 28 de maig se celebren les activitats de cloenda dels Jocs Escolars 2021-2022 organitzats per l’Ajuntament amb la col·laboració dels centres educatius de la ciutat. La setmana passada es va posar el punt i final de les competicions d’equips individuals i el proper 11 de juny està previst celebrar la Marató escolar al Passeig de La Marina.

El voleibol és un dels esports que es practiquen als Jocs Escolars.
El voleibol és un dels esports que es practiquen als Jocs Escolars.

El divendres 27 de maig, a partir de les 18.30 h, tindrà lloc al Camp de Futbol de Camí del Mig l’acte d’entrega de les medalles dels Jocs Escolars 2021-2022. Prop de 1.100 participants de les modalitats d’esports d’equip podran compartir amb les seves famílies aquest acte de cloenda que comptarà amb l’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Bea Delgado. Després de l'aturada i de les adaptacions pel Covid-19 de les últimes edicions, es recupera el format tradicional perquè els participants i les seves respectives famílies puguin participar en aquest esdeveniment tant esperat.

El dissabte 28 de maig, a partir de les 9 h, tindrà lloc a diferents instal·lacions esportives l’acte de cloenda dels Jocs Escolars 2021-2022. Es tracta d’una jornada de caràcter lúdico-esportiva que té com a objectiu ser el punt de trobada de tots els equips que han participat durant els Jocs Escolars d’aquest curs. Es realitzaran partits de futbol sala i voleibol per a les diferents categories participants, des de pre-benjamins fins a infantils. Enguany han participat prop de 100 equips diferents que representen a 11 centres educatius públics de primària i 3 de secundària, 8 centres educatius concertats i 3 entre d’altres entitats i 4 equips de fora de Mataró, englobant a prop de 1.100 participants.

Aquestes partits es faran al Poliesportiu municipal Teresa Maria Roca; a la pista exterior del Poliesportiu municipal Eusebi Millán; a la Pista poliesportiva municipal coberta Remigio Herrero; a la Pista poliesportiva municipal La Llàntia i a l’Escola Cirera.

 

Esports individuals

El passat dissabte 21 de maig  es van posar punt i final a les competicions individuals de patinatge amb prop de 300 patinadores i també als escacs amb gairebé uns 50 participants. També es va realitzar la primera jornada del campionat escolar de natació (categories prebenjamí i aleví) a la Piscina Municipal. A la mateixa instal·lació, el dissabte 28 de maig a la tarda es portarà a terme la segona jornada de natació (categoria benjamí). En total, prop de 150 nens i nenes hauran participat de les proves de natació escolar amb un gran ambient a les graderies.

La competició esportiva escolar finalitzarà amb tot una clàssica que es recupera després de l’aturada per la pandèmia, la Marató Escolar. Aquest esdeveniment es realitzarà el dissabte 11 de juny al Passeig de Marina.

Publicat a