Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte 0830X Mataró-Energia Urbana tanca els cursos del 2022 amb un Final Show

Escoltar

El projecte 0830X Mataró-Energia Urbana tanca els cursos del 2022 amb un Final Show

El dissabte 26 de novembre, a les 19 h, tindrà lloc al Teatre del Cafè Nou el Final Show que comptarà amb actuacions per part de joves participants als cursos 2022 del projecte 0830X Mataró - Laboratori d'Energia Urbana. També hi haurà actuacions d'altres artistes de la cultura del hip-hop i d’altres disciplines artístiques urbanes. Aquest és un projecte impulsat pel Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana, les activitats del qual s'organitzen a partir d'un procés de cocreació col·lectiva amb diversos col·lectius de joves i entitats de la ciutat.


El Final Show comptarà amb actuacions i treballs dissenyats i fets per joves participants dels cursos realitzats durant l'any: producció musical, rap, freestyle, dj, beatbox i danses urbanes. També hi haurà petites actuacions d'artistes del món del rap com Bittah, membre de Tribade, i Akilon340 així com una batalla de breakdance 1vs1 entre Ivan Sier i Cigurflex.

A l'acte també hi haurà moment pel Micro obert, perquè aquelles persones que ho desitgin també puguin rapejar en directe. Alumnes de l'Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) acompanyaran amb els seus instruments amb una base electrònica durant l'acte. A més, durant el Final Show s'estrenarà el videoclip de Cypher Freestyle gravat durant un dels cursos del projecte. Elane, rapera i membre de Versembrant, serà la presentadora de l'acte. El Final Show serà un acte amb entrada lliure, fins a completar l'aforament.

Per a l'organització de l'acte, a més de joves participants dels cursos, s'ha comptat amb la implicació de SFL Battles i La Nave Dance Studio. L'acte es realitza gràcies a la col·laboració tècnica del Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana de l'Ajuntament de Mataró, la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i l'Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM), i tot el projecte es realitza amb l'acompanyament i expertesa de Versembrant.

El projecte 0830X Mataró - Laboratori d'Energia urbana es porta a terme gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.  L'acte es portarà a terme al Teatre del Cafè Nou, un espai especialment adreçat a artistes emergents, que és una realitat gràcies a la reforma integral de l'edifici cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i per la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona.

El projecte "Energia urbana. Laboratori jove de cocreació" és un projecte de cocreació jove entorn a les expressions culturals urbanes i la cultura del hip-hop. S'ofereixen formacions en diferents disciplines i un espai participatiu per a portar a terme activitats de cultura urbana a la ciutat. S'aposta per la convivència i les relacions interculturals entre les persones joves, amb la finalitat de contribuir en la construcció de cohesió social i relacions positives, tot fomentant la implicació activa del col·lectiu juvenil en la vida pública de Mataró. El projecte s'ha plantejat des d'una perspectiva crítica i interseccional, amb la voluntat que permeti la igualtat d'oportunitats i es pugui construir un espai de creació cultural inclusiu i col·lectiu.

Per qualsevol dubte es pot escriure a ciutadania@ajmataro.cat

Publicat a