Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Identificat el conductor que va envestir un patinet elèctric i va fugir del lloc de l’accident

Escoltar

Identificat el conductor que va envestir un patinet elèctric i va fugir del lloc de l’accident

La investigació policial ha permès a la Policia Local identificar el conductor del vehicle que va xocar amb un patinet elèctric el passat 8 de febrer a la confluència del carrer de Jaume Isern i el carrer de Tetuan i va fugir sense socórrer la usuària del VMP, que va resultar ferida.

Cruïlla entre carrer de Jaume Isern i carrer de Tetuan. Foto: Ajuntament.
Cruïlla entre carrer de Jaume Isern i carrer de Tetuan. Foto: Ajuntament.

La Policia Local ha identificat el conductor del vehicle que el passat 8 de febrer va topar amb un patinet elèctric i va fugir sense socórrer la usuària del vehicle de mobilitat persona (VMP), que va resultar ferida de consideració i va haver de ser trasllada a l’Hospital de Mataró. L’accident va tenir lloc a la confluència entre el carrer de Jaume Isern i el carrer de Tetuan.

Gràcies a les declaracions de diversos testimonis, la Policia Local va poder localitzar el vehicle fugit, que es trobava estacionat a un carrer proper al lloc del sinistre, i identificar-ne el propietari. El conductor, que es va negar a declarar, està acusat d’un presumpte delicte de lesions i d’abandonament del lloc de l’accident sense socórrer la víctima.

La Policia Local és el cos competent en el control del trànsit i la investigació dels delictes contra la seguretat viària en el nucli urbà. Les dades fetes públiques en l’última Junta Local de Seguretat posen de manifest l’augment de la sinistralitat viària amb VMP implicats en els últims dos anys: el 2021 es van registrar 51 accidents amb patinet elèctric; el 2020 se’n van registrar 33 i, el 2019, 3.

Publicat a