Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament comença les obres d’ampliació dels vestidors i la zona de serveis al Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez

Escoltar

L’Ajuntament comença les obres d’ampliació dels vestidors i la zona de serveis al Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez

Amb aquesta darrera fase es finalitza el projecte de millora de l’equipament que es va iniciar al 2018. Les obres també suposaran la urbanització de la zona d’accés i la instal·lació d’un mòdul de bar, així com la substitució dels acumuladors d’aigua calenta per poder utilitzar el Tub Verd.

Les obres actuals no afecten a la superfície de joc. Foto: Ajuntament
Les obres actuals no afecten a la superfície de joc. Foto: Ajuntament

Les actuacions de millora al Camp Municipal de Futbol Antonio Jiménez, a Cirera, van començar al 2018 amb la reforma dels vestidors, construint una plataforma contínua elevada per adaptar-ne l’accés i amb un nou tancament que dotava els mòduls d’una façana conjunta. Entre 2019 i 2020 es va construir la nova graderia, i es va instal·lar una nova tanca exterior d’enreixat metàl·lic per millorar l’accessibilitat i l’evacuació de la instal·lació. Al 2020 també es va instal·lar la nova gespa artificial, però havia quedat pendent la tercera fase dels treballs de millora de les instal·lacions, que és la que ara s’executa.

La nova actuació té per objecte ampliar la zona de vestidors amb una sala tècnica, un vestidor d’àrbitres, infermeria, un despatx i una aula de formació. Per fer-ho s’utilitzarà un sistema modular similar a l’existent.

Les obres també contemplen la urbanització de la zona d’accés, on s’instal·larà un mòdul per a bar i quatre lavabos públics, un d’ells adaptat.

Per últim, se substituiran els acumuladors elèctrics existents d’aigua calenta sanitària per un nou sistema que permetrà escalfar l’aigua a través de la xarxa de distribució del Tub Verd. Així, l’equipament guanyarà en eficiència energètica ja que utilitzarà energia renovable més sostenible.

Les obres s’han adjudicat en dos lots a les empreses Forjados y Estructuras de Hormigón SL (obra civil) i Algeco Construcciones Modulares SLU (subministrament dels mòduls prefabricats). Els treballs tenen una durada prevista de 8 mesos i un cost conjunt de 460.618,85 € (IVA inclòs) segons els pressupostos d’adjudicació.

Les diferents fases del projecte de millora executades des de 2018, incloent la que ara comença, més la renovació de la gespa han suposat una inversió conjunta de prop d’1,1 milions d’euros en l’equipament.


Galeria d'Imatges

Publicat a