Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Mataró - TecnoCampus novament premiats per la Diputació de Barcelona pel programa Reempresa

Escoltar

L’Ajuntament de Mataró - TecnoCampus novament premiats per la Diputació de Barcelona pel programa Reempresa

El regidor d’Ocupació i Empresa i segon tinent d'alcalde de l’Ajuntament de Mataró, Sergi Morales, va ser l’encarregat de rebre el premi que reconeix l’Ajuntament - Tecnocampus com un dels centres locals de Reempresa més actius de la província de Barcelona. El guardó es va lliurar ahir al saló Biz Barcelona dedicat a l’emprendedoria.

El regidor d'Ocupació i Empresa, Sergi Morales, va recollir el guardó al saló BizBarcelona dedicat a l'emprenedoria
El regidor d'Ocupació i Empresa, Sergi Morales, va recollir el guardó al saló BizBarcelona dedicat a l'emprenedoria

Reempresa és  una iniciativa de la patronal Cecot amb el suport de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, i evitar així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació als municipis de la comarca.

El programa ofereix a persones que volen vendre els seu negoci,  gratuïtament, assessorament individual per a l’elaboració del  Pla de Cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Les persones que tenen el projecte de “reemprendre” una empresa o negoci que ja està en funcionament, se’ls ofereix una cartera de negocis en transmissió i se les  ajuda a fer el pla de viabilitat o Reempresa d’un negoci que els interessa.

Des de la seva posada en marxa el 2012, el centre de Reempresa al  TecnoCampus ha assolit 115 casos de “reempreses d’èxit” (cessions o traspassos de negocis) que han generat una inversió induïda de 5.192.226€ i han salvaguardat 330 llocs de treball. Aquest punt d’atenció ha assessorat fins a dia d’avui a  354 negocis els propietaris dels quals volien cedir-lo a un emprenedor, 584 “reemprenedors” o persones interessades en adquirir un negoci  i  s´han generat 580 processos de negociació.

Publicat a