Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i representants de l’oci nocturn de Mataró es reuneixen per abordar el nou fenomen de les punxades

Escoltar

L’Ajuntament i representants de l’oci nocturn de Mataró es reuneixen per abordar el nou fenomen de les punxades

Representants de la Policia Local i personal tècnic dels serveis de Promoció Econòmica i del Centre per a la Igualtat, Recursos per a les Dones, i d'Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere (CIRD) de l’Ajuntament han mantingut una primera trobada de treball amb representants d’una dotzena de locals d’oci nocturn del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme. Actuar d’una forma coordinada davant d’aquesta nova realitat en matèria de prevenció i sensibilització, missatge, detecció i atenció ha estat l’objectiu d’aquesta reunió de treball.

A la trobada hi han assistit representants de fins a 12 locals d'oci nocturn.
A la trobada hi han assistit representants de fins a 12 locals d'oci nocturn.


La Policia Local, el servei de Promoció de Ciutat i el Centre per a la Igualtat, Recursos per a les Dones i d’Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere (CIRD) s’han reunit amb una dotzena de representants de locals d’oci nocturn de Mataró que formen part del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.

La trobada s’ha portat a terme per iniciativa del consistori davant del nou fenomen de les punxades i ha comptat amb la participació de la gran majoria de locals d’oci de la ciutat, situats al polígon del Pla d’en Boet.

El document operatiu davant de les punxades en espais d’oci elaborat per la Generalitat de Catalunya ha estat comentat pels assistents ja que és el protocol a seguir davant d’un possible cas i on es demana als ens locals“ reforçar les estratègies de prevenció en els espais d’oci, i millorar la coordinació amb tots els agents implicats”.

Un dels acords al que s’ha arribat és portar a terme una formació al personal dels locals d’oci així com continuar treballant plegats en matèria de prevenció, sensibilització, detecció i atenció a la ciutadania.

Publicat a