Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza activitats gratuïtes per a famílies amb infants d’entre 4 i 12 anys per les vacances de Nadal

Escoltar

L’Ajuntament organitza activitats gratuïtes per a famílies amb infants d’entre 4 i 12 anys per les vacances de Nadal

Les activitats, que es faran del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener al Centre Cívic Rocafonda i a l’Espai Gatassa en horari de matí, són de l’àmbit de l’educació en el lleure com jocs, gimcanes i manualitats. Aquesta proposta és la continuïtat del programa d’activitats que es van fer a les vacances d’estiu sota el nom de "Viu un estiu de diversió a Mataró".

Una de les activitats que es van fer aquest estiu. Foto: Ajuntament
Una de les activitats que es van fer aquest estiu. Foto: Ajuntament


L’Ajuntament de Mataró, a través de l'Àrea de Serveis a la ciutadania, ha programat activitats gratuïtes d’hivern per a infants a diferents punts de la ciutat. Aquesta proposta es farà en període vacacional i té com objectiu oferir una programació gratuïta perquè tota la ciutadania hi tingui accés i alhora permetre a les famílies que puguin conciliar la vida laboral i familiar, deixant als seus fills i filles en un entorn segur on podran aprendre i passar-ho bé durant les vacances escolars.

Hi haurà diversitat en l’oferta d’activitats com manualitats, enigmes, gimcanes, jocs i altres propostes, totes elles d’educació en el lleure.

Aquestes activitats, que són gratuïtes per els usuaris, van adreçades a infants d’edats compreses entre 4 i 11 anys a l’Espai Gatassa i de 4 a 12 anys al Centre Cívic de Rocafonda, i es realitzaran els dies 27, 28, 29, 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 2023 als dos centres. L’horari serà de 10 a 13 hores.

Les places diàries són per a 20 infants i aquests podran participar-hi un màxim de quatre dies, per poder donar oportunitat d'assistir-hi a més infants. Les inscripcions es faran a partir del 27 de desembre presencialment. El primer dia es recomana assistir trenta minuts abans d’iniciar l’activitat, per tal de formalitzar la inscripció.

La programació d’aquestes activitats d’hivern es financien gràcies a subvencions de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya, i són la continuïtat a les que ja es van programar durant les vacances d’estiu sota el nom "Viu un estiu de diversió a Mataró".