Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament recupera l’edifici de l’antiga Escola Menéndez Pelayo

Escoltar

L’Ajuntament recupera l’edifici de l’antiga Escola Menéndez Pelayo

L’Ajuntament ha recuperat l’edifici de l’antiga Escola Menéndez Pelayo, situat entre els carrers de Rocafonda i Pedro Antonio de Alarcón, que va ser ocupat el passat mes de maig. El desallotjament s’ha portat a terme avui 10 d’agost després de comptar amb l’autorització judicial que dona compliment a una resolució del 2020 que declara que la finca suposa un risc per a la salut i per a les persones. El Ple també va aprovar aquesta mesura.

L'enderroc ha començat avui mateix després del desallotjament i el buidatge de material interior.
L'enderroc ha començat avui mateix després del desallotjament i el buidatge de material interior.


La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han procedit avui, 10 d’agost, a desallotjar l’edifici situat entre els carrers de Rocafonda i de Pedro Antonio de Alarcón, conegut com l’antiga Escola Menéndez Pelayo. A l’interior de l’immoble hi havia 5 persones que han marxat sense necessitat d’alternativa habitacional per part de Benestar Social.

El Ple va aprovar la recuperació d’ofici d’aquest edifici al mes de juny en primera instància i al juliol, un cop contestades les al·legacions. Amb data 3 d’agost va arribar l’autorització judicial per desocupar la finca que dona compliment a una resolució del 2020 que declara l’edifici com un indret amb risc per a la salut i per a les persones.

Durant el dia d’avui s’ha procedit a buidar l’edifici del mobiliari i també han començat les tasques d’enderroc que van a càrrec de l’empresa DeltaPunt 3000 i tenen un cost de 89.042,40 €.

Galeria d'Imatges