Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 67a Nit de l’Esport se celebra el 8 d’abril al Teatre Monumental

Escoltar

La 67a Nit de l’Esport se celebra el 8 d’abril al Teatre Monumental

Una de les novetats de l’edició d’enguany és la incorporació de dos premis a l’esport universitari. La festa de l’esport de la ciutat se celebrarà el divendres 8 d’abril, a les 20h, al Teatre Monumental en una gala que tornarà a la normalitat pel que fa als aforaments i als premis.

Imatge dels premis que s'entreguen durant la Nit de l'Esport. Foto: Sergio Ruiz.
Imatge dels premis que s'entreguen durant la Nit de l'Esport. Foto: Sergio Ruiz.


El Teatre Monumental acollirà el proper divendres 8 d’abril, a les 20 h, la 67ª Nit de l’Esport que serà conduïda per la periodista Helena Novellas i que es podrà seguir en directe per Mataró Audiovisual i també al web municipal www.mataro.cat

L’esdeveniment està patrocinat pel Centre Mèdic Rehastet que aquest 2022 celebra el seu 50è aniversari.


Format original

Després que la darrera Nit de l’Esport, l’edició 66, celebrada el passat mes de juliol fes una edició especial amb premis a trajectòries i aniversaris per l’aturada de gran part de les competicions l’any 2020, ara la festa de l’esport mataroní torna al seu format original amb els premis a totes les categories habituals, tant d’esports individuals com d’equip.

Una de les novetats d’aquesta edició és la categoria de l’esport universitari on es reconeixerà el millor o la millor esportista a nivell individual i també al millor equip universitari. Aquests premis són fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Mataró i la Fundació TecnoCampus per a la promoció esportiva entre els estudiants.

La nit finalitzarà amb el premi més esperat, el del millor o la millor esportista de Mataró de l’any 2021.

Publicat a