Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 9a edició del Festival A la vora del Jazz inclourà 7 concerts

Escoltar

La 9a edició del Festival A la vora del Jazz inclourà 7 concerts

Del 26 de febrer al 31 de març, Mataró acollirà la 9a edició del Festival A la vora del Jazz amb set propostes, dues de les quals gratuïtes amb la voluntat d’apropar aquest gènere musical a tota la ciutadania.


El Casal de l’Aliança, el Celler Castellví i el Pati del Cafè Nou són els tres escenaris de Mataró on es desenvoluparà la 9a edició del Festival A la Vora del Jazz. Una iniciativa organitzada per la Big Band Jazz Maresme, Fabrés  Produccions i l’Ajuntament de Mataró i que enguany proposa set concerts en un mes, del 26 de febrer al 31 de març.

La presentació del festival i del cartell es farà el 26 de febrer, a les 12.30 h, al Celler Castellví on l’autor del cartell, l’artista Marc Prat farà una explicació del seu disseny, inspiració i plasmació. El mateix Prat és un dels músics del grup Tangerine Trio que presentaran alguns dels temes del seu primer disc, ara en preparació. Aquest acte és gratuït, al  igual que el programat pel 5 de març, a les 11.30h al Pati del Cafè Nou on actuarà la Big Band de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM), la Ohio Big Band de l’escola el Carreró i una de les big bands de l’Escola Concepció de Barcelona.

El Casal de l’Aliança serà l’escenari per on passaran Carme Canela & Joan Monné (3 de març), Martin Taylor & Ulf Wakenius (17 de març), la Big Band Jazz Maresme & Llibert Fortuny (24 de març) i l’Ester Quevedo Quintet (31 de març).

 

La Locomotora Negra, 50 anys

El dissabte 26 de març està previst presentar el llibre “Una història amb swing: La Locomotora Negra, 50 anys”. L’acte de presentació, que es farà al Celler Castellví, comptarà amb la participació de músics d’aquesta veterana orquestra de jazz.

Les entrades es poden comprar per Internet a www.jazzmaresme.com o presencialment a la Direcció de Cultura (C. de Sant Josep, núm 9, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i una hora abans a la taquilla).