Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La comparsa Retratats guanya el primer premi de la Rua de Carnestoltes 2022

Escoltar

La comparsa Retratats guanya el primer premi de la Rua de Carnestoltes 2022

La ciutadania de Mataró ha sortit al carrer per tornar a gaudir de la Rua de Carnestoltes, un esdeveniment de cultura popular que ha comptat amb la participació de 10 comparses, música en directe, foc i la gresca i disbauxa de la comitiva d’en Pellofa XLIV.

La comparsa guanyadora: Retratats. Foto: Aj.
La comparsa guanyadora: Retratats. Foto: Aj.

El recorregut que estrenava la Rua de Carnestoltes 2022 ha comptat avui amb la participació ciutadana que s’ha aplegat a banda i banda de les vies escollides: el Parc de Cerdanyola, l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch, la plaça Granollers i el Camí de la Geganta fins arribar al Parc Central.

En el Parc Central és on s’ha fet públic el veredicte del jurat que ha estat el següent:

-Premi a la millor comparsa familiar, hi han participat 4: Essència de Venècia que han transportat als espectadors i espectadores a la ciutat europea amb el Carnaval més famós, antic i amb més glamour.

-El premi especial del jurat ha estat per la comparsa Junts és possible de Llar Nova de la Fundació Llars Amistat que ha volgut fer un homenatge i agraïment a tot el col·lectiu sociosanitari que ha estat i continua treballant per la nostra salut.

- Pel que fa als premis a les millors comparses grans: el tercer premi ha estat pel Drac Mas del Centre de Formació i Prevenció Sant Jordi amb el gegant que van crear durant el confinament; el segon ha estat per Egipte és espectacle de l’Associació sense ànim de lucre Cabrera és espectacle que s’han inspirat en la cançó “Dark Horse” de Katy Perry i el primer premi ha estat per Retratats, una comparsa formada per 21 particulars que han desfilat amb obres d’art famoses com el Crit de Munch, la Noia de la Perla de Veermer, l’Autoretrat de Van Gogh i els seus famosos girasols, entre d’altres.

Un cop s’ha fet públic el veredicte, l’Orquestra La Tropical Versions ha posat la música del Ball de Carnestoltes de Mataró. La programació continua a Mataró fins dimecres de cendra amb diverses propostes per a tots els públics.

Galeria d'Imatges