Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena renova la seva direcció

Escoltar

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena renova la seva direcció

El nou director general de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena és el mataroní Alfred Batet. Entre els seus objectius hi ha el d’introduir la innovació en els projectes actuals i de futur d’aquesta fundació comunitària i social que té com a missió complementar la cartera pública de serveis socials i serveis de salut en l’entorn de Mataró i Maresme.

La Junta Ordinària de Patrons de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, celebrada virtualment el dimarts 7 de juny, va presentar el nou director general, Alfred Batet, que exerceix el nou càrrec des del 1 de juny.

Alfred Batet, que substitueix a Jordi Vilana, destaca per la seva expertesa en la implementació de projectes d’innovació i tecnològics.

Les  línies de treball futures són la consolidació i l’expansió de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena com a ens dinamitzador de referència pel sector sociosanitari, desenvolupant projectes innovadors d’impacte sobre les persones i amb un àmbit local proper.

Fundació Hospital

La Fundació Hospital de Sant Jaume i de Santa Magdalena, entitat sense afany de lucre, és una de les entitats més antigues de la ciutat de Mataró i una de les Fundacions  amb més història del país. Els seus orígens es remunten a l’any 1644 a partir del testament del Mossèn Jaume Sala, que va deixar els recursos per atendre als ciutadans més necessitats des del punt de vista social i sanitari.

La Fundació Hospital de Sant Jaume i de Santa Magdalena és un instrument estratègic per a complementar la cartera de serveis públics en coordinació amb els agents de salut i de benestar social de la ciutat i la comarca. La seva tasca es fonamenta en programes d’atenció en psicologia i logopèdia; programes de desenvolupament comunitari; formació i sensibilització

Durant la crisi de la Covid-19, aquesta entitat ha posat en marxa diverses línies de treball que ja tenien però que s’han modulat per donar atenció específica a la nova situació: programa de voluntaris i gestió i acompanyament en el dol.

Actualment, la Fundació Hospital és un dels “partners” del PECT Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores.

Publicat a