Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local engega una campanya de trànsit per protegir la seguretat dels vianants

Escoltar

La Policia Local engega una campanya de trànsit per protegir la seguretat dels vianants

La campanya, coordinada amb el Servei Català de Trànsit, es durà a terme durant aquesta setmana i té per objectiu combatre les infraccions i conductes de risc dels conductors que posin en perill la integritat dels vianants.

Des d’avui i fins al 18 de març, la Policia Local duu a terme una campanya coordinada amb el Servei Català del Trànsit (SCT) que té per objectiu protegir la seguretat dels vianants, l’element més feble de la mobilitat.

Es posarà especial cura en vigilar les conductes antireglamentàries dels conductors dels diferents tipus de vehicles, també els de mobilitat personal (VMP), que posin en perill la integritat dels vianants. Es realitzaran controls per lluitar contra la indisciplina de no respectar semàfors ni passos de vianants, i també es faran controls preventius dels creuaments incorrectes per part dels vianants.

Aquesta campanya és una de les campanyes coordinades pel SCT en què participa la Policia Local.

Segons dades fetes públiques en l’última Junta Local de Seguretat, dels 385 accidents de trànsit que hi va haver durant el 2021 a Mataró, 71 van ser atropellaments (1 va ser mortal, 6 greus i 64 lleus).

Publicat a