Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats amb projectes innovadors i estratègics de ciutat poden optar als Premis FEM Mataró

Escoltar

Les entitats amb projectes innovadors i estratègics de ciutat poden optar als Premis FEM Mataró

La presentació de les bases de la 2a edició dels Premis FEM Mataró es farà el 15 de juny, a les 18 h, a l’Espai Mataró Connecta amb l’objectiu d’arribar a totes les entitats de la ciutat. Aquests premis, amb un valor de 30.000€, volen reconèixer i promocionar la tasca de les entitats i potenciar-ne el treball conjunt, per tal d’avançar cap a una ciutat més participativa i que promogui les iniciatives de la ciutadania.

Arriba la segona edició dels Premis Fem Mataró 2030 per a entitats, amb un valor econòmic global de 30.000 euros, per al desenvolupament de projectes innovadors d'estratègia de ciutat.

Aquests Premis volen reconèixer i promocionar la tasca de les entitats i potenciar-ne el treball conjunt, per tal d’avançar cap a una ciutat més participativa i que promogui les iniciatives de la ciutadania.

Enguany s'han establert tres categories diferents:

- CATEGORIA 1. Premi a la millor iniciativa per generar oportunitats per a la inclusió de totes les persones a la ciutat a través de l’activitat econòmica i la vida comunitària.

- CATEGORIA 2. Premi a la millor iniciativa per captar, generar i retenir talent per construir una ciutat rica en diversitat.

- CATEGORIA 3. Premi a la millor iniciativa per millorar la qualitat de vida de les persones a nivell personal, de la ciutat i de l’entorn natural.

El dia 15 de juny es realitzarà un acte públic per a totes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat que hi estiguin interessades, a les 18 h a l'Espai Mataró Connecta. L'objectiu de la sessió és explicar els trets característics de les bases de la segona edició, resoldre dubtes i fomentar relacions entre entitats per tal de poder establir col·laboracions en la presentació de projectes. Cal inscripció prèvia.

Publicat a