Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les persones grans actives poden inscriure’s a les activitats presencials de la xarxa de casals municipals

Escoltar

Les persones grans actives poden inscriure’s a les activitats presencials de la xarxa de casals municipals

Del 5 al 16 de setembre és el període de preinscripcions de les activitats que es porten a terme durant el curs a la desena de casals municipals de la gent gran de la ciutat. Les activitats són variades i van des d’activitats de manteniment físic i cognitiu, culturals i aprenentatge de noves tecnologies, entre d’altres. Les inscripcions es poden fer presencialment, per telèfon i també online amb l’objectiu d’arribar a tota la població.

La festa de fi de curs 21-22 del Casal municipal de la Gent Gran del Parc. Foto: Ajuntament
La festa de fi de curs 21-22 del Casal municipal de la Gent Gran del Parc. Foto: Ajuntament


El curs 2022-2023 a la desena de casals municipals de la gent gran de Mataró començarà a l’octubre però durant el mes de setembre és el moment de fer les preinscripcions, del 5 al 16 de setembre, i de formalitzar la inscripció.

Les activitats són diverses i aquest curs ja s’ha recuperat la normalitat pel que fa a l’oferta presencial. Els cursos són variats i es poden agrupar en tres grans grups:

  • Manteniment físic: country, ball en línia, txi-kung, sevillanes o gymball.
  • Culturals: música, poesia, manualitats, català i alfabetització.
  • Noves tecnologies: informàtica en diferents nivells i noves tecnologies (aplicacions, missatgeria...)

Per apuntar-se es pot trucar a un seguit de número de telèfons (937903672/ 937571799/ 937582484/ 672033132/ 697852428/ 629557641), presencialment als casals i també via online en aquest formulari. En el cas de superar el nombre de places que s’oferten, es realitzarà un sorteig intern per adjudicar l’ordre de participació.

Del 26 al 30 de setembre es trucarà a aquelles persones que hagin obtingut plaça perquè puguin començar l’activitat a l’octubre.

Els beneficis de fer aquest tipus d’activitats per a les persones de 60 anys i més amb aquestes activitats és tenir un paper actiu a la societat millorant la seva salut, competències intel·lectuals i enfortint la seva xarxa relacional des d’una perspectiva d’igualtat i diversitat.

Publicat a