Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró organitza un cicle de xerrades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Escoltar

Mataró organitza un cicle de xerrades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Durant el mes de maig es faran cinc xerrades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a càrrec de diferents experts en aquests 17 objectius marcats per les Nacions Unides. Les xerrades es faran a diferents punts de la ciutat de Mataró i són obertes a tota la ciutadania amb l’objectiu de donar a conèixer aquests objectius que són la base del procés de reflexió Mataró Agenda Urbana 2030.

Les xerrades comptaran amb l'exposició d'aquests cubs on es vinculen els ODS a Mataró. Foto: Aj.
Les xerrades comptaran amb l'exposició d'aquests cubs on es vinculen els ODS a Mataró. Foto: Aj.

La Fundació Grup Tercer Món Mataró amb la col·laboració del Consell Municipal per a la Solidaritat i la Ciutadania Global de l’Ajuntament de Mataró han organitzat un cicle de xerrades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El calendari és el següent:

Dilluns, 2 de maig : « QUÈ SÓN ELS OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE ? » a càrrec de Joan Majó i Cruzate, enginyer industrial, exalcalde de Mataró. Al Casal de Sant Josep.

Divendres, 6 de maig : “QUÈ PUC FER JO DE CARA ALS ODS 2030 ? ”, a càrrec de Jordi Cussó i Porredón, sacerdot i economista. Al Casal de Sant Josep.

Dilluns,  16 de maig : « QUÈ FA I QUÈ S’HI POT FER DES DE L’ AJUNTAMENT ?”, a càrrec de Daniel Hurtado i Díaz, Regidor d’ Estratègia Urbana – Mataró 2030. Al Centre Cívic del Pla d’ en Boet.

Dijous, 19 de maig :  “QUÈ HI FA I QUÈ HI POT FER LA GENERALITAT ?», a càrrec d’ Arnau Queralt i Bassa, Director del Consell per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS).

A la Biblioteca “Pompeu Fabra”.

Dimarts 31 de maig : “QUÈ HI FA L’ESTAT ESPANYOL ? I A NIVELL INTERNACIONAL ?” a càrrec de Núria Parlón i Gil, Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet. A la Biblioteca “Antoni Comas”.

 

Els ODS són la base del procés de reflexió Mataró Agenda Urbana 2030, un procés de reflexió on es vol comptar amb tota la ciutadania i agents del territori per definir la ciutat que volem per a les generacions futures.