Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró serà la ciutat de sortida de la segona etapa de La Vuelta 23

Escoltar

Mataró serà la ciutat de sortida de la segona etapa de La Vuelta 23

Mataró acollirà el millor ciclisme mundial durant el 2023 en dues cites. La primera, el 21 de març quan la ciutat serà sortida de la segona etapa de la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. I la segona, el 27 d’agost quan Mataró serà l’escenari de sortida de la segona etapa de la 78a edició de La Vuelta Ciclista a Espanya.


L’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Bea Delgado, han assistit aquest matí al Port Olímpic de Barcelona on s’han desvetllat el recorregut de les dues primeres etapes de la Vuelta 23. A l’acte, presidit pel primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni i el regidor d’esports barceloní, David Escudé, també hi han assistit els exciclistes Roberto Heras, Joaquín “Purito” Rodríguez, Melcior Mauri i el director general de la 78a Vuelta Ciclista a Espanya, Javier Guillén.

La primera etapa de la Vuelta, el 26 d’agost, serà una contrarellotge per equips per Barcelona i la segona etapa, la del 27 d’agost, amb sortida des de Mataró, serà una etapa de mitja muntanya.

 

Sortida neutralitzada

La segona etapa, amb un recorregut de 181,3 quilòmetres, comptarà amb una sortida neutralitzada pels carrers de Mataró perquè la ciutadania pugui gaudir d'aquest esdeveniment esportiu. A continuació, els esportistes hauran de superar dos colls: el de Sant Bartomeu, de 3a categoria, i el coll d’Estenalles, de 2a categoria. També es travessarà el Circuit de Barcelona-Catalunya, al seu pas per Montmeló i es comptarà amb la pujada emblemàtica a Montjuïc.

La ciutadania de Mataró podrà gaudir de dues cites esportives d’abast internacional en el món del ciclisme el proper 2023: la Vuelta, el 27 d’agost, i l’anteriorment anunciada Volta Ciclista a Catalunya, el 21 de març.

Publicat a