Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró tornarà a ser seu de la Mobile Week Catalunya

Escoltar

Mataró tornarà a ser seu de la Mobile Week Catalunya

Tindrà lloc del 16 al 20 de maig. En aquesta edició hi participaran 16 àmbits territorials d’arreu de Catalunya i es faran tallers i xerrades per a diferents públics centrats en els drets digitals, l’entreteniment i nous mitjans digitals, les habilitats professionals digitals i l’educació per formar joves, entre d’altres.

Territoris participants a la Mobile Week Catalunya 2022. Foto: Mobile Week
Territoris participants a la Mobile Week Catalunya 2022. Foto: Mobile Week

La quarta edició de la Mobile Week Catalunya 2022 se celebrarà, entre el 25 d’abril i el 31 de maig, a 16 àmbits territorials de tot Catalunya: 8 municipis de la demarcació de Barcelona (Mataró, Badalona, Centelles, Olesa de Montserrat, Terrassa, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes - Sitges i Vilanova i la Geltrú); 2 de la Catalunya Central (Manresa i Igualada); 2 de la demarcació de Girona (Girona i Figueres); 2 de Lleida (Lleida i Mollerussa); 1 de l’Alt Pirineu (La Seu d’Urgell) i 1 comarca de les Terres de l’Ebre (Ribera d’Ebre).

A Mataró se celebrarà del 16 al 20 de maig i està previst organitzar xerrades i tallers adreçats a diferents públics: infants, adolescents, joves, adults i gent gran.

L’Ajuntament de Mataró coordina la Mobile Week amb la col·laboració del TecnoCampus mentre s’estan concretant altres col·laboracions amb entitats del territori que han participat en edicions anteriors.

La Mobile Week Catalunya és una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona, impulsada juntament amb la Generalitat de Catalunya, que enguany girarà al voltant de temàtiques com la protecció dels drets digitals de la ciutadania, la desinformació i la privacitat de dades; les habilitats digitals i el paper clau de l’educació per formar joves i, alhora, potenciar l’augment de perfils femenins en les disciplines STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts Gràfiques i Matemàtiques); o l’exploració de les noves eines i mitjans digitals en l’àmbit de la cultura i l’entreteniment. Mobile Week Catalunya compta amb el suport de CaixaBank i Damm.