Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA ofereix nous abonaments als aparcaments municipals de rotació

Escoltar

PUMSA ofereix nous abonaments als aparcaments municipals de rotació

S’inicia una nova campanya que ofereix als ciutadans abonaments mensuals nocturns, de cap de setmana i per a bicicletes.

Aparcament de la plaça de les Tereses. Foto: PUMSA
Aparcament de la plaça de les Tereses. Foto: PUMSA

Amb la finalitat de millorar la mobilitat a la ciutat de Mataró, PUMSA amplia les tipologies dels abonaments als aparcaments per adaptar-se a les diferents necessitats. Aquests nous abonaments s’ofereixen a l’aparcament de la plaça de les Tereses /P2, el de la plaça de Granollers/P5 i el de l’Espai Firal – Parc Central /P6.

Abonaments nocturns

L’abonament nocturn agafa la franja horària de les 18 h de la tarda a les 10 h del matí de dilluns a diumenge. El cost de l’abonament és de 15 euros el mes.

També s’ofereix una franja horària més gran: de 18 h de la tarda a les 10 h del matí i de 13 h a 16 h de dilluns a divendres; cap de setmana i festius les 24 hores. En aquest cas, el preu de l’abonament és de 30 euros el mes.


Abonament de cap de setmana

L’abonament de cap de setmana és de divendres a diumenge i el preu és de 13,90 euros els tres dies deixant el cotxe a l’aparcament de la plaça de Granollers, o bé el de l’ Espai Firal-Parc Central. A l’aparcament de la plaça de les Tereses el preu és de 26,80 euros.


Abonament per a bicicletes

Per últim, l’abonament mensual per a bicicletes té un preu de 10 euros i està disponible a l’aparcament de la plaça de Granollers i al de l’espai Firal-Parc Central.

A més de les noves modalitats, també s’ofereix l’abonament mensual per a cotxe i moto, el diürn, el de matins i el de tardes.

Els nous abonaments tenen com a objectiu ajudar a reordenar l’estacionament en superfície i minimitzar el número de vehicles estacionats a la via pública, aprofitant la infraestructura d’aparcaments soterrats de què disposa el municipi.Publicat a