Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre la convocatòria de les subvencions 2022 per a les entitats de la ciutat

Escoltar

S’obre la convocatòria de les subvencions 2022 per a les entitats de la ciutat

L’Ajuntament de Mataró ha publicat la convocatòria de les subvencions 2022 per a les entitats de la ciutat per un import total de 427.052,41 € destinats a 11 temàtiques diferents. L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats ofereix assessoraments per fer acompanyament a les entitats que ho necessitin. Enguany les sol·licituds de subvencions es poden presentar del 14 de març al 4 d’abril de forma telemàtica, tal com ja s’ha fet en les dues edicions passades. Trobareu tota la informació al Portal d'Entitats.

Del 14 de març al 4 d’abril, les entitats inscrites en el Registre Municipal d'Entitats de la ciutat i que reuneixin els requisits poden sol·licitar subvenció a l'Ajuntament de Mataró en els àmbits de l'atenció social, gent gran, salut pública, igualtat, joventut, ciutadania global, ensenyament, cultura i esports. A la Seu Electrònica es poden consultar les bases reguladores de la convocatòria de subvencions

Per al 2022, hi ha 11 convocatòries de diferents subvencions per un import total de 427.052,41 €. Les convocatòries són les següents:

  1. Programes de suport en l’àmbit de l’atenció social: 30.000 €
  2. Programes i activitats per a la gent gran: 16.475 €
  3. Foment dels programes i activitats de Salut Pública: 2.500 €
  4. Programes i activitats que fomentin la igualtat de gènere i la visibilització del col·lectiu LGTBI: 5.000 €
  5. Educació en el lleure: 8.513,71 €
  6. Activitats per a joves: 5.963,70 €
  7. Accions d’Educació per a la ciutadania global: 15.000 €
  8. Casals d’estiu: 81.000 €
  9. Programes d’activitats culturals: 40.000 €

        - Acció cultural i patrimoni: 21.000€

        - Foment de la cultura popular: 19.000 €

  1. Activitats de promoció esportiva: 213.600 €
  2. Activitats esportives extraordinàries: 9.000 €


D’aquesta manera, es preveu donar continuïtat al suport a les entitats de la ciutat per mitjà de la convocatòria subvencions de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania i també dels convenis.

La presentació de la sol·licitud per a les subvencions 2022 haurà de realitzar-se, tal com ja es va fer en les dues edicions passades, de manera telemàtica. En aquest sentit, l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats facilitarà a les entitats el procés a partir d’assessoraments i amb la publicació de guies amb els passos a seguir per realitzar la sol·licitud de manera telemàtica.

El dia 10 de març s’han realitzat dues sessions informatives presencials a l’Espai Gatassa, una en horari de matí i una de tarda, en les quals hi han participat entitats de la ciutat. En aquestes sessions s’ha donat informació sobre: elements generals i específics de la convocatòria, requisits principals per participar, terminis de presentació i procediments de sol·licitud i de justificació.

L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats posa a disposició de les entitats mataronines assessoraments presencials per acompanyar les entitats i explicar com tramitar la sol·licitud de subvencions de manera telemàtica. Per tal de superar la bretxa digital, en aquestes sessions es mostra de manera pràctica com fer el tràmit i es resolen dubtes. Si l’entitat ho requereix, es realitza el tràmit in situ. Es pot demanar assessorament a través del correu electrònic participacio@ajmataro.cat o el telèfon 93 702 28 56, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Les entitats tenen a la seva disposició a la Seu Electrònica 11 guies ‘T’ho posem fàcil’ dividides per àrees i temàtiques.

 

Publicat a