Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre un termini complementari online per a les votacions dels Pressupostos participatius

Escoltar

S’obre un termini complementari online per a les votacions dels Pressupostos participatius

La decisió s’ha pres després que s’hagin detectat possibles dificultats a la plataforma Decidim en el procés de registre necessari previ a fer la votació online

Aquest dimecres dia 9 de novembre va finalitzar el període de votació dels Pressupostos participatius per decidir en quines propostes s’invertiran 1,5 milions d’euros del pressupost municipal per als anys 2023 i 2024.

Des del 19 d’octubre fins els 9 de novembre s’han rebut un total de 1.515 vots per part de la ciutadania empadronada a Mataró major de 16 anys, duts a terme tant de manera online a la Plataforma Decidim www.decidimmataro.cat com en els diferent punts d’informació i votació presencials habilitats arreu de la ciutat durant tot el període.

 A partir de l’informe de l’empresa externa que gestiona la Plataforma Decidim, però, s’han detectat possibles dificultats en el procés de registre per a exercir el vot online per part d’alguns usuaris. Per a la correcta verificació amb el padró durant el procés de registre, la data de naixement ha de ser introduïda amb el format DD/MM/AAAA, sense fer-se possible aquest registre i verificació en el cas d’utilitzar altres formats.

 Per aquest motiu, i per tal de garantir l’oportunitat de vot de les persones que s’hagin pogut trobar amb aquestes dificultats de registre, s’obre un termini de votació online complementari des del proper dilluns 14 a les 9 del mati fins dimecres 16 de novembre a les 14 hores.  

 Els usuaris disposaran de les indicacions pertinents per a la correcta introducció de les dades en el mateix formulari de tramitació del vot de la Plataforma Decidim. Tot i així, durant aquests mateixos dies, estarà a disposició de les persones que ho necessitin un punt de suport presencial a l’Espai Mataró Connecta, Plaça de la Muralla, amb el següent horari d’atenció:

Dilluns, 14 de novembre de 9 a 14 h.

Dimart, 15 de novembre, de 9  a 14h i de 16 a 18h.

Dimecres, 16 de novembre, de 9 a 14 h.

 

Publicat a