Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un de cada cinc elements de joc infantil als parcs de Mataró és adaptat per a infants amb diversitat funcional

Escoltar

Un de cada cinc elements de joc infantil als parcs de Mataró és adaptat per a infants amb diversitat funcional

L’Ajuntament té en marxa des del passat juliol la millora de 27 àrees de jocs infantils. Ja s’ha intervingut a 25 parcs i els treballs finalitzaran aquest mes.

Nova zona de jocs infantils del carrer de Blanes. Foto: Ajuntament
Nova zona de jocs infantils del carrer de Blanes. Foto: Ajuntament

L’alcalde, David Bote, acompanyat de la regidora d’Espai Públic, Elizabeth Ruiz, i el regidor de Verd Urbà, José Antonio Ricis, han visitat la nova àrea de jocs infantils que s’ha creat al carrer de Blanes. Aquesta nova àrea esta situada a l’alçada del carrer de Tossa i queda dins de la zona boscosa de La Llàntia. Per integrar-la en aquest espai natural s’ha triat la fusta com a material dels elements de joc instal·lats.

L’Ajuntament ja ha actuat a 25 de les 27 àrees de jocs infantils que des del juliol s’estan millorant, posant al dia o ampliant. Es tracta d’intervencions per adequar paviments, tancaments i/o senyalització d’acord a normativa; instal·lar nous jocs infantils o reposar d’existents i, en cinc ubicacions, s’han creat noves àrees de joc (carrer de Blanes i Can Quirze), o s’amplien les existents (plaça de les Tereses, plaça d’Antonio Machado i parc de Rocafonda). Molts dels nous elements de joc que s’estan instal·lant són adaptats per a infants amb diversitat funcional.

L’empresa HPC Ibérica està executant els treballs per un import d’adjudicació de 445.222,05 € (IVA inclòs).

Aquests treballs s’emmarquen en el Pla Director de les Àrees de Jocs Infantils. Mataró té 117 àrees de jocs infantils, amb 515 elements de joc. D’aquests, 138 unitats són jocs adaptats per a infants amb diversitat funcional.


Galeria d'Imatges

Arxius adjunts