Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022

Escoltar

2022

L’Associació de l’Arc Metropolità es reuneix amb la nova delegada del Govern d’Espanya a Catalunya

L’alcalde de Mataró, David Bote, s’ha reunit avui, com a membre de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità, amb la nova delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Maria Eugènia Gay. Durant la sessió de treball s’ha posat sobre la taula la necessitat de potenciar la coordinació entre administracions en aspectes que afecten a tots els municipis com el canvi climàtic, les infraestructures i l’habitatge.

La seu de l’Escola Municipal de Música de Mataró s’inaugura amb una jornada de portes obertes i molta música

La inauguració de la seu de l'Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) se celebrarà el dissabte 26 de març, a les 11.15 h, amb una jornada de portes obertes a tota la ciutadania. Durant el matí es podrà gaudir de diverses actuacions musicals dels alumnes de l’escola i escoltar els parlaments de les autoritats així com de diversos membres de la comunitat educativa de l’escola. També es farà la projecció dels concerts “Connexions” protagonitzats per alumnes de l’EMMM i músics de renom del Maresme.

Sit Cantallops és l’autora del cartell de Les Santes 2022 i Jaume Quílez serà el fotògraf de la Festa Major

El regidor de Cultura, Xesco Gomar, ha presentat aquest matí en el marc del primer Plenari de Les Santes el cartell de la Festa Major 2022 i el fotògraf que farà l’exposició de fotografies de Les Santes l’any 2023. El Plenari ha començat amb una reflexió sobre la Festa Major mataronina sota el títol “Les Santes a debat. Xerrada al voltant de Les Santes i la tradició” amb la participació de l’historiador Nico Guanyabens i l’antropòleg Guillermo Soler, moderat pel periodista Espartac Peran.

El Camí Ral estrena nova imatge

Dissabte 2 d’abril s’inauguren les obres de reurbanització del Camí Ral en el tram entre els carrers de la Cooperativa i de Lepant. L’actuació, que s’emmarca en el Pla d’Impuls al Centre, ha donat més espai als vianants, creant un eix cívic que fa més còmodes, segurs i atractius els desplaçaments per passejar i per comprar.

La transformació del model de Benestar Social de Mataró es comença a aplicar als barris de Rocafonda i El Palau

El nou model de Benestar Social de l’Ajuntament, basat en la intervenció comunitària i la integració sociosanitària, ja està en marxa en els barris de Rocafonda i el Palau com a prova pilot. Un equip multidisciplinar format per 7 treballadores dona servei, des del Centre Cívic Rocafonda-El Palau, a la ciutadania més vulnerable d’una població base de 17.000 persones.