Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022

Escoltar

2022

Mataró participa a la Mobile Week Catalunya amb una quinzena d’activitats del 16 al 20 de maig

L’acte inaugural està previst pel 16 de maig al TecnoCampus a càrrec de Simona Levi que abordarà els drets i les responsabilitats del món digital relacionats amb la transparència, la seguretat i les dades. A Mataró s’han programat 14 activitats, del 16 al 20 de maig, dirigides a tota la ciutadania i programades amb entitats i altres organismes del territori. L’objectiu és fomentar les habilitats digitals de tota la ciutadania i evitar la bretxa digital.

Mataró acollirà quatre campionats de Catalunya i un Torneig Open de Bàsquet de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual

El diumenge 15 de maig se celebraran a Mataró quatre campionats de Catalunya i un Torneig Open per a persones amb discapacitat intel·lectual. Les disciplines són gimnàstica artística i rítmica, pàdel, tennis, futbol-7 i el Torneig Open de bàsquet que portaran a Mataró prop de 400 esportistes i les seves famílies.

L’Ajuntament inicia les obres del CareCityLab, seu de Mataró ciutat cuidadora

Les obres consisteixen en la reforma del local que ocupa els espais de les plantes baixa, primera i segona de l’edifici del Passeig de la Marina 142 amb un total de 1.298 metres quadrats. Les obres, que s’han adjudicat a l’empresa Voracys SL per un pressupost d’1.763.591,68 €, tenen una durada prevista de 18 mesos. El contracte està cofinançat per la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Mataró crea la Taula transversal per l’Economia Social i Solidària de la ciutat

Prop d’una trentena d’empreses i entitats de l’Economia Social i Solidària han constituït la Taula transversal, en la sessió celebrada a Cafè de Mar i presidida pel regidor d’Ocupació i Empresa i Economia Social, Sergi Morales. L’objectiu de la Taula és establir espais de treball i coordinació entre els agents de les diverses iniciatives, per l’impuls de les accions del Pla Estratègic d’ESS de la ciutat.