Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022

Escoltar

2022

La Chana ballarà per últim cop al Teatre Monumental

Antonia Santiago Amador, coneguda popularment com La Chana, deixa els escenaris i ho farà a la seva ciutat natal, Mataró. La capital del Maresme podrà veure el comiat d’una de les més grans bailaoras de la història del flamenc el proper 4 de juny, acompanyada de destacats artistes.

El procés de reflexió compartida Mataró Agenda 2030 enceta el torn dels debats oberts a la ciutadania

El 31 de maig se celebra el primer dels debats del procés de reflexió Mataró Agenda Urbana 2030. Amb el títol “La salut més enllà de l'atenció sanitària. Els reptes de Mataró amb horitzó 2030" s’abordaran les diferents polítiques públiques en la salut de la població i els reptes de Mataró en aquest àmbit per a la propera dècada amb la participació en el debat de la comissionada d’aquesta àrea, Carolyn Daher. Es tracta d’un acte obert a tota la ciutadania que es farà el 31 de maig, a les 18h, a l’Espai Mataró Connecta.

Les inscripcions per a l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música comencen l’1 de juny

La ciutadania que vulgui aprendre música, teatre i dansa poden fer, de l’1 al 12 de juny, les preinscripció a les dues escoles municipals: l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura i l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) pel curs 2022-2023. L’oferta inclou més d’una setantena de cursos diferents per aprendre els llenguatges escènics i fer música amb un oferta variada per poder arribar a tota la ciutadania que vulgui aprendre i/o millorar en algunes de les activitats que s’hi ofereixen.

La ciutadania pot demanar ajuts Next Generation de rehabilitació d’edificis per millorar-ne l’eficiència energètica

Fins al 31 de desembre es poden demanar subvencions Next Generation per rehabilitar edificis plurifamiliars o unifamiliars per millorar la seva eficiència energètica, amb especial atenció a les façanes i a les cobertes. Els ajuts van en funció de l’estalvi energètic aconseguit amb una quantitat mínima per habitatge de 6.300 € i una màxima de 18.800 €. La tramitació de la documentació s’ha de fer a través del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, dels Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya i dels Administradors de Finques fins que pugui intervenir l’Oficina Local de l’Habitatge per emetre l’informe de proposta de resolució de subvenció.

La 15a edició dels Projectes Singulars ha possibilitat 110 estades formatives d’alumnes de 4t d’ESO a 69 empreses, entitats, centres educatius i serveis de l'Ajuntament de Mataró

Aquesta iniciativa té per objectiu que l’alumnat de l’últim curs d’ESO es decideixi a acabar-la i a continuar els seus estudis postobligatoris, partint dels interessos treballats en les estades formatives. L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 60 alumnes de set centres educatius de la ciutat.